tratamentnaturist.ro
tratament naturist
Vitamine
Minerale si oligoelemente
Multivitamine
Antioxidanti
Digestie usoara
Scaderea greutatii corporale
Extracte din plante
Alte suplimente alimentare
Produse pentru maini, corp si par
Aparatul de biorezonanta(biofeedback) QXCI - SCIO
Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...
Pentru comenzi si detalii,
va rugam sa ne contactati!
Mobil: 0741.018.612
comenzi@tratamentnaturist.ro
detalii la pagina "COMENZI"
 
 

Digest ease - tratament naturist cu enzime digestive de origine vegetala

In procesul digestiei - cu ajutorul enzimelor - din alimente se elibereaza vitamine, aminoacizi si substante minerale necesare pentru functionarea normala a organismului. Sursele naturale de enzime sunt zarzavaturile crude, ouale, carnea si pestele, iar in organism enzimele sunt produse de pancres si de mucoasa intestinala.

Enzimele sunt necesare organismului pentru digestia proteinelor - pepsina, tripsina, peptidaze; pentru digestia glucidelor - amilaza, maltaza, lactaza, zaharaza; pentru digestia lipidelor - lipaza.

O carenta enzimatica de orice tip produce dereglari ale procesului digestiv - constipatie, diaree, balonare, flatulenta etc. si declansarea unor boli severe ale ficatului - disfunctii hepatice, vezicii biliare -dischinezie biliara, pancreasului - pancreatite si intestinului gros - de la inflamatii ale mucoasei, sindrom de colon iritabil, cancer de colon etc.

Flacon 100 tablete
Pret: 76,62 RON

Tulburarile digestive nu sunt apanajul varstei inaintate, ci pot sa apara in orice etapa a vietii, de aceea este bine sa luam masurile profilactice si terapeutice necesare, mai ales prin tratament naturist - aport extern de enzime digestive. Digestia, ca parte integranta a schimburilor metabolice, are doua roluri fundamentale: - prin descompunerea substantelor compuse, inabsorbabile, provenite din alimentatie, furnizeaza molecule simple, necesare cresterii si producerii de energie, care in aceasta forma se pot absorbi la nivel intestinal; - ca parte a sistemului imunitar, omoara bacteriile cu ajutorul sucului gastric, respectiv impiedica absorbtia de compusi inadecvati pentru organism.

Digest Ease este un produs naturist care contine enzime digestive de origine vegetala. Digest Ease elimina neplacerile cauzare de o digestie imperfecta si dereglarea tranzitului intestinal de la balonare, flatulenta, diaree, constipatie, gastrita, ulcer gastro-duodenal, sindrom de colon iritabil, la reglarea functiei unor organe: ficat - insuficienta hepatica, vezica biliara - dischinezie biliara, pancreas - disfunctii metabolice, enzimatice. Este un preparat modern cu un complex de enzime produse de ciuperca Aspergillus oryzae, cu efect proteolitic, amilolitic, lactazic, lipolitic, celulozic, pectinolotic, fosfatazic si nucleolitic pe tot traseul tubului digestiv, cu care se poate trata aproape orice fel de afectiune digestiva.

Produs naturist - Digest Ease - cu enzime vegetale, 1 tableta contine:

Complex de enzime vegetale..........................100 mg;
Activitate proteolitica: Digezyme minim...........6oo U;
Activitate amiloitica: Alfa-amilaza minim......2400 U;
Amilomaltoza minim.........................................50 U;
Activitate lipolitica minim...............................100 U;
Activitate celulolitica minim..............................25 U;
Activitate lactazica minim................................400 U.


Mod de administrare: 1-3 tablete/zi, odata cu servirea mesei.
Prezentare: flacon cu 100 tablete.

inapoi
Acest produs poate fi comandat telefonic sau prin email.
0741.018.612
comenzi@tratamentnaturist.ro
Acest site este detinut, administrat si mentinut de biolog Iosefina Ungureanu (Inamed Consult srl), Distribuitor independent al produselor CaliVita (R) International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita (R) International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Toate drepturile rezervate
Inamed Consult SRL