0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Digest ease - tratament naturist cu enzime digestive de origine vegetala

Flacon 100 tablete
Pret: 76,62 RON

In procesul digestiei - cu ajutorul enzimelor - din alimente se elibereaza vitamine, aminoacizi si substante minerale necesare pentru functionarea normala a organismului. Sursele naturale de enzime sunt zarzavaturile crude, ouale, carnea si pestele, iar in organism enzimele sunt produse de pancres si de mucoasa intestinala.

Enzimele sunt necesare organismului pentru digestia proteinelor - pepsina, tripsina, peptidaze; pentru digestia glucidelor - amilaza, maltaza, lactaza, zaharaza; pentru digestia lipidelor - lipaza.

O carenta enzimatica de orice tip produce dereglari ale procesului digestiv - constipatie, diaree, balonare, flatulenta etc. si declansarea unor boli severe ale ficatului - disfunctii hepatice, vezicii biliare -dischinezie biliara, pancreasului - pancreatite si intestinului gros - de la inflamatii ale mucoasei, sindrom de colon iritabil, cancer de colon etc.

Tulburarile digestive nu sunt apanajul varstei inaintate, ci pot sa apara in orice etapa a vietii, de aceea este bine sa luam masurile profilactice si terapeutice necesare, mai ales prin tratament naturist - aport extern de enzime digestive. Digestia, ca parte integranta a schimburilor metabolice, are doua roluri fundamentale: - prin descompunerea substantelor compuse, inabsorbabile, provenite din alimentatie, furnizeaza molecule simple, necesare cresterii si producerii de energie, care in aceasta forma se pot absorbi la nivel intestinal; - ca parte a sistemului imunitar, omoara bacteriile cu ajutorul sucului gastric, respectiv impiedica absorbtia de compusi inadecvati pentru organism.

Digest Ease este un produs naturist care contine enzime digestive de origine vegetala. Digest Ease elimina neplacerile cauzare de o digestie imperfecta si dereglarea tranzitului intestinal de la balonare, flatulenta, diaree, constipatie, gastrita, ulcer gastro-duodenal, sindrom de colon iritabil, la reglarea functiei unor organe: ficat - insuficienta hepatica, vezica biliara - dischinezie biliara, pancreas - disfunctii metabolice, enzimatice. Este un preparat modern cu un complex de enzime produse de ciuperca Aspergillus oryzae, cu efect proteolitic, amilolitic, lactazic, lipolitic, celulozic, pectinolotic, fosfatazic si nucleolitic pe tot traseul tubului digestiv, cu care se poate trata aproape orice fel de afectiune digestiva.

Produs naturist - Digest Ease - cu enzime vegetale, 1 tableta contine:

Complex de enzime vegetale..........................100 mg;
Activitate proteolitica: Digezyme minim...........6oo U;
Activitate amiloitica: Alfa-amilaza minim......2400 U;
Amilomaltoza minim.........................................50 U;
Activitate lipolitica minim...............................100 U;
Activitate celulolitica minim..............................25 U;
Activitate lactazica minim................................400 U.

Mod de administrare: 1-3 tablete/zi, odata cu servirea mesei.
Prezentare: flacon cu 100 tablete.

inapoi la digestie usoara

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro