0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Infant formula - produs naturist cu polivitamine pentru sugari

Flacon 60 ml
Pret: 53,53 RON

O perioada extrem de importanta din viata unui copil este cea de sugar. Daca sugarul este hranit corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decat ceilalti copii.

Infant Formula - produs naturist sub forma lichida - 1 ml contine:
Vitamina C
- 35 mg, vitamina B3 - 8 mg, vitamina E - 4UI, acid pantotenic -3 mg, vitamina B2 - 0,6 mg, vitamina B1 - 0,5mg vitamina B6 - 0,4 mg, vitamina A - 400 mcg, vitamina B12 - 0,5 mcg.

Infant Formula contine polivitamine produse din materii prime strict naturale, vitamina A este extrasa din ulei de peste, vitamina E din ulei de plante, iar vitaminele B si C de asemenea de provenienta naturala.

Vitamina C - este cel mai cunoscut antioxidant, favorizeaza absorbtia fierului, participa activ la o imunitate eficienta, sustine activitatea creierului, intareste tesuturile si oasele prin stimularea producerii de colagen, are rol foarte important in procesul de crestere si dezvoltare la copii, de aceea carenta sa trebuie suplinita prin tratament naturist.

Vitamina B3 - niacina, asigura functionarea normala a sistemului nervos si digestiv, are rol important in procesele metabolice, participa la producerea de energie, mentine sanatatea pielii.
Lipsa sa produce: piele aspra, mancarimi ale pielii, iritabilitate nervoasa, pierderea poftei de mancare, scadere in greutate, diaree, anemie.

Vitamina E - tocoferol, antioxidant eficient, mentine sanatatea arterelor, mentine o imunitate eficienta si rezistenta organismului fata de anumite boli.

Acid pantotenic - prezent in toate celulele organismului, are rol in sinteza hemoglobinei si a hormonilor, intervine in procesele metabolice si de producere a energiei, contribuie la o buna imunitate. Lipsa sa: insomnie, greata, voma, dureri abdominale, anemie, crampe musculare, de aceea este necesar aportul sau prin tratament naturist.

Vitamina B2 - riboflavina, este necesara in cantitate mare in perioada de crestere la copil, asigura producerea de energie, contribuie la cresterea, mentinerea si repararea tesuturilor, ajuta la formarea hematiilor din sange. In lipsa sa dezvoltarea copilului este incetinita.

Vitamina B1 - tiamina, este foarte necesara la copii mici pana la 2-5 luni, participa la producerea de energie, stimuleaza pofta de mancare, asigura functionarea normala a sistemului nervos si cardiovascular.

Vitamina B6 - piridoxina, are rol important in cresterea si dezvoltarea copilului, in metabolismul proteinelor, carbohidratilor si lipidelor, participa la formarea hematiilor si a hemoglobinei din sange, asigura functionarea normala a sistemului nervos, participa la formarea de anticorpi - imunitate. In lipsa sa apar: anemie, imunitate scazuta, dezvoltare incetinita la copii, greata, voma, dureri abdominale, convulsii.

Vitamina A - retinol, necesara pentru mentinerea sanatatii pielii, pentru cresterea si dezvoltarea unor oase si dinti sanatosi, mentine umede si sanatoase mucoasele tractului respirator, urinar si intestinal, creste imunitatea, scade riscul infectiilor, mai ales respiratorii, neutralizeaza radicalii liberi si astfel previne aparitia bolilor.

Vitamina B12 - cobalamina, asigura functionarea normala a tuturor celulelor din organism, a sistemului nervos, contribuie la dezvoltarea normala a organismului la copii, participa la metabolismul proteinelor, carbohidratilor si lipidelor, are un rol foarte important in producerea hematiilor si a hemoglobinei din sange. Lipsa sa produce: anemie, scaderea poftei de mancare, scadere in greutate, dezvoltare incetinita la copii.

Aceste vitamine sunt oferite sub forma de sirop, cu un gust foarte placut, evitand in acest fel toate dificultatile care apar in momentul administrarii lor.

Atentie!
Necesarul de vitamina D3 este mai mare in cazul sugarilor, de aceea, cand preparatul polivitaminic nu contine vitamina D3 aceasta trebuie administrata separat.

Mod de administrare: 1 ml/zi sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon 60 ml.

inapoi la multivitamine

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro