0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Meal time - tratament naturist cu enzime digestive extrase din papaya

Flacon 100 tablete
Pret: 30,32 RON

Enzimele sunt substante naturale prezente in toate organismele vii, animale si vegetale. Fara enzime nu exista viata, ele au rolul foarte important de a initia, conduce si accelera diferitele reactii din organism, de aceea ele poarta denumirea de biocatalizatori.

Functionarea normala a organismului viu este rezultatul actiunii armonioase a tuturor sistemelor enzimatice, orice modificare a unei enzime sau absenta ei totala atrage tulburarea intregului sir de reactii metabolice la care participa acea enzima.

Cercetarile medicale au demonstrat ca orice simptom patologic poate fi asociat unui proces metabolic perturbat, ceea ce inseamna ca simptomul isi are drept cauza comportarea anormala a uneia sau mai multor enzime.

Enzimele digestive sunt necesare pentru digestia a trei tipuri de alimente: digestia proteinelor - enzime proteolitice sau proteaze, digestia hidratilor de carbon - amilaze si digestia grasimilor - lipaze.

Aceste enzime faciliteaza digestia si extrag din alimente substantele nutritive vitale. Lipsa oricarei enzime digestive conduce la perturbari metabolice digestive, dar si la apatiria unor boli mai mult sau mai putin grave: indigestie, balonare, colita, colita ulcerativa, enterocolita, gastrita, ulcer gastro-duodenal, dereglare metabolica pancreatica, inflamatii pancreatice, hepatice si intestinale, dispepsii de putrefactie si fermentatie, boala Crohn, infectii digestive etc.

Meal Time este un produs naturist cu enzime digestive extrase din fructele arborelui tropical Papaya (Carica Papaya), cu efecte pozitive in stimularea apetitului si imbunatatirea procesului de digestie. Din fructele sale se extrag mai multe enzime digestive, dar cea mai importanta este papaina - enzima proteolitica necesara pentru descompunerea si prelucrarea proteinelor din alimente si transformarea lor in peptide si acizi aminati, substante asimilabile la nivel intestinal. Papaina este o enzima mai eficace decat pepsina si pancreatina, ea permite ameliorarea digestiei proteinelor animale, astfel, predigera carnea, adica actioneaza asupra carnii consumate inainte de a incepe procesul digestiv al acesteia in stomac.

Un tratament naturist cu Meal Time este foarte util, deoarece are urmatoarele actiuni in organism: ajuta in digestie imperfecta - constipatie, balonare; stimuleaza secretia sucului biliar - in dischinezie biliara; regleaza activitatea ficatului, pancreasului si intestinului gros; are efect calmant asupra sistemului nervos autonom al stomacului; suprima durerile din gastrita si ulcer gastro-duodenal; are actiune asupra hiperaciditatii gastrice si favorizeaza un bun echilibru acido-bazic; are efect antiinflamator asupra mucoasei gastrice si intestinale; are proprietati antiseptice recunoscute: inhiba inmultirea florei bacteriene toxice in intestin si are proprietate bactericida mai ales asupra Bacillus subtilis, Salmonella typhi, Pseudomonas aeruginosa si Staphylococcus aureus.

Produs naturist - Meal Time - cu extract de papaya - 1 tableta contine:
Enzime din papaya - 250 mg

Mod de administrare: 1-3 tablete masticabile/zi, in timpul meselor sau dupa mese.
Prezentare: flacon cu 100 tablete masticabile.

inapoi la digestie usoara

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro