0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Ac-zymes Plus - probiotice si prebiotice pentru un colon sanatos. Sanatatea incepe din colon!

Flacon 60 capsule
Pret: 115,50 RON

"Colonul are o relatie de tip electric cu toate marile organe si tesuturi ale corpului" afirma Dr. Robert Morse. Un colon sanatos inseamna un organism sanatos. Daca colonul nu functioneaza corect, pot aparea tot felul de probleme, 80% dintre boli si disconfort fiind in legatura cu un colon toxic. Concluzia este ca drumul spre vindecare de cele mai multe ori incepe cu vindecarea colonului!!!

Digestia este piatra de temelie a sanatatii, tractul digestiv este cel care contribuie la o stare de sanatate buna sau, dimpotriva, „dicteaza” afectiuni mai mult sau mai putin grave. O metoda la indemana pentru sanatatea sistemului digestiv este si consumul de probiotice, bacterii benefice care ne sunt de mare ajutor in unele afectiuni ale tractului digestiv: boala Crohn, sindrom de colon iritabil, sindrom de intestin permeabil, gastrita, colita ulceroasa, ulcer gastro-duodenal, dischinezie biliara, diaree infectioasa si neinfectioasa, constipatie, flatulenta, balonare, halena de origine digestiva, intoleranta la lactoza, intoleranta la gluten, alergii alimentare, inflamatii intestinale, ulcer si gastrita induse de bacteria Helicobacter Pylori.

O flora intestinala echilibrata poate descompune alimentele nedigerate si produce nutrienti importanti, poate regla sistemul imun, ne poate proteja impotriva germenilor daunatori, poate ameliora multe dintre afectiunile tractului digestiv. Pentru sanatatea noastra este bine ca varietatea speciilor de „bacterii prietenoase” din intestine sa fie cat mai mare.

AC-Zymes Plus - supliment natural foarte eficient pentru mentinerea unei flore intestinale echilibrate. AC-Zymes Plus contine 6 tulpini diferite de probiotice, cu un total de 6 miliarde de „bacterii prietenoase” (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve) si, in plus, contine prebiotice (fructo-oligozaharide) care contribuie la inmultirea bacteriilor benefice. Prin compozitia sa, Ac Zymes Plus este considerat un produs naturist complet si cu eficienta sporita, gama beneficiilor sale pentru sanatate fiind foarte diversificata.

AC-Zymes Plus – produs naturist - o capsula contine:

1. Probiotice - 6 miliarde UFC*, germeni de Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve. *UFC - Unitati Formatoare de Colonii - exprimare standard pentru numarul de microorganisme vii per unitate de volum (doza). Deoarece are capacitatea de a se divide, dand nastere altor microorganisme de acelasi tip, fiecare microorganism viu (bacterie sau drojdie) este denumit Unitate Formatoare de Colonii. Concentratia minima de probiotice necesara pentru a obtine efecte benefice este de cel putin un miliard de UFC. Daca un produs naturist contine mai multe tulpini de probiotice, fiecare dintre ele ar trebui sa fie la nivelul de un miliard.

2. Prebiotice (Fructo-oligozaharide) - 200 mg (fibre nedigerabile, necesare in inmultirea si dezvoltarea bacteriilor probiotice la nivelul colonului). Pentru a beneficia de proprietatile probioticelor este necesar sa fie asociate cu prebiotice, deorece acestea cresc eficienta probioticelor si mentin beneficiile lor pana la nivelul colonului.

Tratament naturist cu probiotice - AC Zymes Plus (6 tulpini diferite de probiotice)

Dezechilibrul florei microbiene intestinale – pastrarea echilibrului intre bacteriile daunatoare si cele bune la nivelul sistemului digestiv este de importanta covarsitoare pentru sanatatea noastra. Un tratament naturist cu probiotice vizeaza refacerea florei normale, flora intestinala echilibrata, adica popularea cu microbi „buni” a tubului digestiv. Vorbim in special de intestinul subtire si cel gros, segmente cu populatie microbiana bogata in mod fiziologic. Acest lucru este necesar in timpul si dupa cure cu antibiotice, care distrug toti germenii intestinali, fara a face diferenta dintre germenii patogeni si bacteriile prietenoase. De asemenea, probioticele restabilesc echilibrul microbian in sindroamele de suprapopulare bacteriana intestinala ce se manifesta prin diaree, balonare, flatulenta si crampe abdominale.

Dezechilibre imunitare - sanatatea intestinelor este foarte importanta deoarece 80% din sistemul nostru imun se află aici, iar Ac-Zymes Plus de la Calivita vine sa ajute sistemul imunitar. Probioticele moduleaza imunitatea specifica si nespecifica, reduc endotoxinele cu rol in declansarea bolilor autoimune, activeaza proliferarea celulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului, un component major al sistemului imun. O digestie proasta datorata unei flore bacteriene neadecvate slabeste sistemul imun. De fapt, s-a constatat ca o flora bacteriana neadecvata, plus o inmultire excesiva a Candidei albicans (candidoza) afecteaza foarte grav sistemul imunitar. De aceea este important sa mentinem o flora bacteriana sanatoasa si sa eliminam cresterea excesiva a Candidei albicans.

Tulburari ale aparatului digestiv – bacteriile probiotice regleaza echilibrul acid-alcalin, accelereaza descompunerea alimentelor ingerate facandu-le asimilabile; impiedica proteinele nedescompuse sa intre in circuitul sanguin; previn si trateaza diareea infectioasa si neinfectioasa, constipatia, reduc flatulenta, balonarea si halena de origine digestiva; protejeaza mucoasa intestinala in boala Crohn, sindrom de intestin permeabil, sindrom de colon iritabil, gastrita, colita ulceroasa, ulcer gastro-duodenal, dischinezie biliara; sunt eficiente in intoleranta la lactoza, produc enzima lactaza care creste asimilarea lactozei; probioticele sunt recomandate si persoanelor cu intoleranta la gluten si alergii alimentare; in caz de digestie dificila, stimuleaza unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv; in inflamatii, reduc actiunea citokinelor secretate de celulele epiteliale intestinale; curata intestinele si astfel previn numeroase boli printre care si cancerul de colon.

Mod de administrare a probioticelor - este recomandat ca formula de probiotice aleasa pentru consumul zilnic sa contina intre 1 miliard si 10 miliarde de bacterii probiotice, provenite din cat mai multe tulpini. O lunga perioada de timp s-a cautat solutia ideala de administrare a probioticelor astfel incat sa nu fie distruse de aciditatea gastrica. Protejarea enterica a formulelor si introducerea unui prebiotic in formula a dus la solutionarea acestei probleme.

Momentul in care administram probioticele este extrem de important, deoarece influenteaza modul in care bacteriile bune sunt absorbite in organism. Probioticele sunt bacterii vii, care au nevoie de apa, hrana si caldura pentru a se dezvolta. De aceea, este indicat sa fie luate pe stomacul gol, cu aproximativ 20 - 30 de minute inainte de masa, pentru a nu fi distruse de sucul gastric acid care se elibereaza in cantitati mai mari in procesul de digestie.

Mod de administrare: 1- 3 capsule/zi, cu 20-30 minute inainte de mese.
Prezentare: flacon cu 60 capsule.

inapoi la digestie usoara

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro