tratamentnaturist.ro
tratament naturist
Bioharmonex
Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...
Aparatul de biorezonanta(biofeedback) QXCI - SCIO
Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...
Pentru comenzi si detalii,
va rugam sa ne contactati!
Mobil: 0741.018.612
comenzi@tratamentnaturist.ro
detalii la pagina "COMENZI"
 
 

Despre noi

Firma INAMED Consult srl - considera ca o aplicare judicioasa a principiilor si a ideilor naturiste, adoptarea dietei si a regimului de viata la conditiile concrete specifice fiecarui om este solutia de viitor. Intr-o epoca in care foarte multi oameni se indeparteaza de modul de viata naturist si sunt amenintati de boli grave, ar trebui sa regaseasca drumul ce duce spre remediile naturiste.
INAMED Consult este distribuitor autorizat al produselor naturiste - suplimente alimentare - CaliVita, prin d-na biolog Iosefina Ungureanu, telefon 0741-018612 sau 021-3104910.

CaliVita International are ca obiectiv constientizarea importantei sanatatii in viata oamenilor si recomanda " revenirea la natura" prin alimentatie sanatoasa, exercitii fizice, autorelaxare si suplimentarea alimentatiei cu vitamine, minerale, oligoelemente naturale. CaliVita este o companie multinationala , cu sediul in Statele Unite ale Americii ( Fargminton ), cu filiale in Europa, in Romania functionind cu succes din anul 1996.

Asiguram si alte servicii in domeniul sanatatii prin specialisti cu inalta pregatire medicala. Recomandarea remediilor naturale, suplimentelor nutritive , remediilor homeopate si a altor terapii alternative, se face de catre medici specialisti prin investigatii la aparatul de biorezonanta (QXCI - SCIO) sau iridologie ( iridoscopie ).

Terapeutica moderna a devenit astazi o stiinta interdisciplinara.Ea presupune o colaborare cat mai stransa intre medic, farmacist, chimist, fizician, biolog, avand un unic scop: gasirea si aplicarea remediului naturist cel mai potrivit bolnavului. Produsele naturiste se afla la indemana noastra si ceea ce ne desparte de ele este doar necunoasterea propretatilor si a modului de utilizare.

Puteti apela cu incredere la specialistii nostri cu orice problema de sanatate, astfel:

Biolog Iosefina Ungureanu - manager CaliVita, specialist in hematologie, biochimie, microbiologie si imunologie clinice.
Telefon: 0741-018612.

Dr. Ileana Badea - manager Cali Vita, medic specialist in medicina de familie, competenta in apifitoterapie, biomagnetorezonanta (biofeedbach - QXCI-SCIO ) ,avind practica de 12 ani in domeniul medicinei alternative.
Telefon: 0721-871343 .

Dr. Rares Simu, medic consultant CaliVita, cu experienta de peste 10 ani in domeniul terapiilor alternative, specialist in alergologie si imunologie clinica, medicina de urgenta. Telefon: 0744-496293.

Acest site este detinut, administrat si mentinut de biolog Iosefina Ungureanu, Distribuitor independent al produselor CaliVita (R) International, singurul responsabil de continutul acestuia. Reteaua CaliVita (R) International si entitatile sale superioare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.

Acest site este detinut, administrat si mentinut de biolog Iosefina Ungureanu (Inamed Consult srl), Distribuitor independent al produselor CaliVita (R) International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita (R) International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Toate drepturile rezervate
Inamed Consult SRL