0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Oportunitate de colaborare cu firma Calivita® International

CaliVita ® International este o companie multinationala, in dezvoltare dinamica. Cel mai important obiectiv care a stat la baza fondarii sale este dorinta de a oferi oamenilor sansa unei vieti de calitate, mai sanatoase si mai bogate, atat pentru ei, cat si pentru familiile lor. Sediul CaliVita ® International este in Statele Unite ale Americii - la Farmington, cu filiale in Europa, in Romania functionand cu succes din anul 1996.

Produsele naturiste CaliVita ® International sunt realizate in SUA, prin tehnologie exclusiv ecologica, prin utilizarea celor mai dezvoltate si moderne tehnologii si au avizul Ministerului Sanatatii din Romania si a celui mai exigent forum mondial - Food and Drug Administration (FDA) din SUA.

Oferta CaliVita contine cateva mari game de produse naturiste: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, antioxidanti, preparate pentru digestie usoara, produse pentru scaderea greutatii corporale sau cresterea masei musculare, produse pentru cresterea performantei la sportivi, produse in functie de grupa sanguina, produse pe baza de plante medicinale, oxigen molecular, produse cosmetice pentru par si corp, dispozitivul de tratament la domiciliu prin biorezonanta - Bioharmonex, aparatul de filtrare si ionizare a apei - Aquarion Water Ionizer and Filter etc.

Produsele naturiste CaliVita ® International pot fi consumate in scop profilactic si terapeutic in foarte multe afectiuni, mai mult sau mai putin grave, de exemplu: diabet zaharat, depresie, stres, obezitate, astm bronsic, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, hemoroizi, varice, hipoxie (lipsa de oxigen), artrita, artroza, cataracta, hepatita, ciroza, dischinezie biliara, diferite forme de cancer, hipertiroidie, menopauza, sindrom premenstrual, andropauza, impotenta sexuala, adenom de prostata, tabagism etc.

Ce ofera CaliVita ® International membrilor sai:

Independenta
Fiecare distribuitor poate decide de unul singur cand si cu cine vrea sa lucreze.

Independenta materiala
Cu o investitie minima, Distribuitorii Retelei pot obtine un venit considerabil, proportional cu timpul si energia investita. Realizarile deosebite sunt recompensate de Companie cu un venit suplimentar semnificativ.

Succes
CaliVita ® International le ofera celor mai de succes Distribuitori ai sai recompense morale si financiare. Oricine are sansa de a obtine succesul si depinde in totalitate de Distribuitori daca vor valorifica sau nu aceasta sansa.

Munca in echipa
Distribuitorii Retelei fac parte din echipa CaliVita ® International, in cadrul careia isi pot face noi cunostinte si prieteni si au posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod util, interesant si placut.

Sanatate
Aceia care imbratiseaza filosofia Companiei fac foarte mult pentru a-si mentine sanatatea. Consumul de produse naturiste CaliVita ® International constituie o parte integranta a unui stil de viata sanatos.

Regulamentul de functionare al sistemului de marketing

Fiind un sistem global unic, care opereaza in peste 30 de tari, Reteaua CaliVita ® International ofera tuturor distribuitorilor sai posibilitatea de a-si construi o afacere proprie, care le poate aduce un venit substantial.
Distribuitorii isi pot sponsoriza prietenii, cunostintele si membrii familiei sa devina Consumatori sau Distribuitori in Retea. Ajutandu-i si pe altii sa atinga succesul in Retea, Sponsorul are numai de castigat.
Reteaua creste ca ramurile unui copac si, pe masura ce se intinde, devine mai puternica si mai rodnica. Datorita calitatii si eficientei extraordinare a produselor naturiste CaliVita ® International, este foarte usor sa ai rezultate si experiente pozitive. Astfel, incepand sa foloseasca produsele, oamenii fac primii pasi catre succesul in Retea.

Inscrierea in reteaua CaliVita ® International

Inscrierea in Reteaua CaliVita ® International se face la recomandarea unei persoane inscrise deja, aceasta persoana dupa inscrierea dumeavoastra in echipa si reteaua sa, devine Sponsorul dumneavoastra.
Completand si semnand o fisa de afiliere cu datele personale (si o copie dupa BI sau CI) si cumparand un anumit produs (sau, platind taxa de inscriere), deveniti automat Consumator sau Distribuitor in Reteaua CaliVita ® International.
Ca distribuitor, trebuie sa semnati si un Contract de Reprezentare Comerciala. La inscriere vi se elibereaza o legitimatie cu Cod de membru CaliVita ® International, vi se ofera un Catalog de produse, o revista Cali News si un abonament pe un an la revista Cali News.

Membrii ai retelei CaliVita ® International pot fi:

  • Orice persoana fizica majora.
  • Orice persoana juridica sau orice asociatie fara personalitate juridica, dar inregistrata in tara respectiva, care se afla in legatura directa, prin reprezentantul ei, cu Reteaua CaliVita.

Regulamentul de Efectuare a Platilor:

La cumpararea produselor Compania ofera Membrilor Retelei reduceri de pret.
Platile sunt calculate pe baza cumparaturilor efectuate intr-o anumita luna si a realizarilor grupului.
Facturile sunt emise pe baza listei de performanta a lunii in cauza.
Membrii fara licenta de Intreprinzator nu sunt indreptatiti la plata bonusurilor, dar, in functie de performanta de grup sau personala, au dreptul la reduceri de pret, sub forma de discount de maximum 50% din cumparaturile nete.

Sistemul de lucru este Multi Level Marketing (MLM) sau Network Marketing. Principiul de baza este construirea unei structuri, in care o multime de Distribuitori revand cate putin. Reclama produselor este facuta in mod exclusiv de la om la om.
MLM inseamna transferarea unor produse sau servicii de la Producator sau Furnizor catre Consumatori, prin intermediul unor Distribuitori care sunt recompensati dupa volumul activitatii si a structurii lor - Retea pe mai multe nivele.
Vanzarea = "impartirea produselor" cu cercul de prieteni, rude, cunostinte: distribuirea produselor. Sponsorizarea = inregistrarea, initierea si instruirea partenerilor de afaceri MLM (distribuitori MLM).

Don Falia: "Oamenii pornesc afacerile Multi-Level cu ideea obtinerii a 50, 100 sau 200 de dolari pe luna si, dintr-o data, realizeaza ca pot obtine 1.000 - 2.000 dolari pe luna sau chiar mai mult, daca se ocupa serios de afacere. In MLM toata lumea incepe de la baza si avanseaza spre varful carierei cu sanse egale! In MLM o persoana poate sa-si construiasca un venit de 5.000 $ intr-o perioda de la 2 la 5 ani. In MLM / Network Marketing nu se lucreaza ca in vanzarile clasice, unde un vanzator merge la munca pentru a face planul de vanzari stabilit de directorul sau comercial. In MLM/ Network Marketing se procedeaza exact invers ca in vanzarile clasice. Volumul vanzarilor il poti stabili personal, in functie de cat vrei sa castigi ".

Nivele nominale de performanta in MLM CaliVita ® International:

Consumator - Nivelul nominal de performanta al unui consumator este determinat de totalul PBG (Puncte Bonus de Grup) dintr-o anumita luna, iar nivelele sunt dupa cum urmeaza:
- peste 1.000 PBG - 4%
- peste 3.000 PBG - 7%
Membrii care ating nivele nominale de performanta de CONSUMATOR (4% si 7%), sunt indreptatiti sa primeasca un DISCOUNT care poate fi folosit exclusiv la urmatoarele cumparari de produse naturiste CaliVita ® International.

Trebuie sa stiti ca, daca doriti ca afacerea dumneavoastra sa se dezvolte, trebuie sa fiti mai intai un consumator fidel al produselor din propria afacere. Daca dumneavoastra sunteti convins de eficacitatea lor, puteti convinge si pe altii, puteti sa le prezentati cu entuziasmul celui care este sigur de eficienta lor.
Daca le cumparam de la farmacie pierdem banii, daca le cumparam din afacerea noastra vom castiga, pentru ca participam la profit cu firma. Banii vin din consum, pe care oricum il facem, ori de cate ori facem cumparaturi din propria afacere realizam puncte bonus, iar acestea ne aduc bani. Cati? Depinde de volumul rulajului realizat in propria retea.

Distribuitor - Nivelul nominal de performanta al unui distribuitor este determinat de totalul de PBG dintr-o anumita luna, iar nivelele de performanta sunt, dupa cum urmeaza:
- peste 9.000 PBG - 10%
- peste 18.000 PBG - 12%
- peste 32.000 PBG - 15%
- peste 58.000 PBG - 18%
- peste 95.000 PBG - 21%
- In Reteaua CaliVita ® International, nivelele nominale variaza intre 10% si 21%, iar cele manageriale de la Manager cu un palmier la Senator.

Un pas foarte important in afacere este capacitatea dumneavoastra de a lucra in echipa. Trebuie sa stiti ca si individual puteti obtine rezultate destul de bune, dar adevaratele rezultate le veti obtine numai atunci cand veti accepta sa lucrati in colaborare cu ceilalti, intotdeauna ajutorul echipei va fi determinant pentru succesul dumneavoastra.

Elite Club: Elite Clubul functioneaza ca o Retea Interna in cadrul Retelei CaliVita ® International, in interiorul aceleiasi linii sponsoriale. Calitatea de membru al Elite Club poate fi dobandita de orice distribuitor care face, la un moment dat cumparaturi de produse din categoria Elite in valoare de 2.000 PBP (puncte bonus personale), cumulate in cursul unei luni. DISCOUNT ELITE - poate fi folosit pentru cumparaturile viitoare de produse naturiste si poate acoperi maximum 50% din valoarea produselor care pot fi cumparate.

Sistem Progresiv de Recompensa: Sistemul Progresiv de Recompensa (SPR) le permite membrilor Elite Club sa isi mareasca nivelul nominal, de exemplu de la 10% la 17%, sau chiar de la 21% la 30%.
Membrii Distribuitori ai Elite Club care indeplinesc conditiile SPR au dreptul la un BONUS PROGRESIV. In functie de nivelul de performanta atins si de perioada mentinerii acestuia, valoarea castigului calculat poate fi sporita cu 45 - 70%.

Don Faila: "Majoritatea oamenilor nu realizeaza cat de mari pot fi afacerile MLM. Multi-Level Marketing se afla in mijlocul nostru de aproximativ 50 de ani. Milioane de oameni sunt deja implicati in industria Netwok Marketing si alte milioane se vor implica in anii ce urmeaza ".

Pentru amanunte in vederea colaborarii luati legatura cu d-na biolog Iosefina Ungurenu - Manager CaliVita, la telefon: 0741-018612 sau info@tratamentnaturist.ro.

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro