tratamentnaturist.ro
tratament naturist
Bioharmonex
Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...
Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare...

Tarife si modalitate de comanda

Produsele CaliVita International sunt realizate in SUA, la Farmington, prin tehnologie exclusiv ecologica, prin utilizarea celor mai dezvoltate si moderne tehnologii si au avizul Ministerului Sanatatii din Romania si a celui mai exigent forum mondial - Food and Drug Administration (FDA) din SUA.

Toate produsele comercializate pe site-ul tratamentnaturist.ro sunt originale, disponibile prin contracte comerciale semnate de firma Inamed Consult SRL, cea care reprezinta site-ul tratamentnaturist.ro.

Comenzi produse CaliVita International

Pentru a comanda produse naturiste din oferta noastra, pentru lamuriri suplimentare sau sfaturi medicale legate de produsele noastre in functie de afectiune, aveti posibilitatea de a ne contacta fie telefonic, fie pe e-mail.

Comanda pe site: pe pagina fiecarui produs exista butonul COMANDA;
Comanda la telefon: 0741- 018612, d-na biolog Iosefina Ungureanu;
Comanda pe adresa de e-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro unde completati urmatoarele date:

  • Produsele pe care doriti sa le comandati (si cantitate).
  • Nume si prenume.
  • Adresa la care doriti sa fie livrate produsele comandate (si cod postal). Daca doriti livrarea produselor la o adresa care nu este adresa dumneavoastra de domiciliu (din BI sau CI), va rugam sa ne comunicati fie o adresa de Casuta Postala - Post Restant, fie adresa la care doriti sa primiti produsele.
  • Numar de telefon, la care sa fiti contactati pentru confirmarea expedierii comenzii.
  • E-mail, la care sa fiti contactati pentru confirmarea expedierii comenzii.

Cum platiti

Pretul produselor include si TVA si este afisat la pagina Preturi si pe pagina fiecarui produs. Plata produselor achizitionate se face in numerar, la livrare, in sistemul ramburs pus la dispozitie de Posta Romana sau direct curierului (de la firma de curierat rapid).

Daca produsele comandate si expediate prin Posta Romana cumuleaza o valoare ce depaseste 400 RON, firma CaliVita suporta integral taxele postale, dumneavoastra platiti doar contravaloarea produselor.

Daca produsele comandate si expediate prin Curierat Rapid (GLS si CARGUS, in functie de zona geografica) cumuleaza o valoare ce depaseste 700 RON, firma CaliVita suporta integral taxele de curierat, dumneavoastra platiti doar contravaloarea produselor.

Tarife Posta Romana:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valoarea coletelor
1 - 400 lei
peste 400 lei
Taxa Posta Romana
7 lei
Gratuit
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tarife firme curierat:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valoare comanda
1 - 700 lei
peste 700 lei
Taxa Curier Rapid
20 lei
Gratuit
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Livrarea comenzii

Livrarea comenzii se face prin serviciile Postei Romane si Cargus sau GLS Romania (firme de curierat rapid). Daca expedierea se face prin Posta Romana, la 2-3 zile de la expedierea coletului primiti un mandat de notificare prin care sunteti instiintati de sosirea acestuia la Oficiul Postal de care apartineti.
Din acel moment aveti la dispozitie 10 zile pentru a va prezenta la Oficiul Postal de care apartineti, cu mandatul de notificare si B.I sau C.I., pentru solicitarea ridicarii pachetului. Daca expedierea se face prin firma de curierat rapid Cargus sau GLS Romania, coletul soseste a doua zi de la expediere, dumneavoastra fiind instiintat telefonic.

Important!

Au fost semnalate numeroase cazuri in care mandatul de notificare de la Posta Romana nu a ajuns la destinatar, desi coletul ajunsese la Oficiul Postal de care apartine.
In cazul in care nu primiti in cutia postala mandatul de notificare in maxim 2-3 zile (lucratoare) de la efectuarea comenzii, va rugam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti, sosirea coletului.


Pentru alte informatii legate de produse naturiste, comenzi, investigatii si tratament la aparatul de biorezonanta
va rugam sa
o contactati pe d-na Biolog Iosefina Ungureanu la:

Telefon mobil: 0741-018612
E-mail: info@tratamentnaturist.ro

Acest site este detinut, administrat si mentinut de biolog Iosefina Ungureanu (Inamed Consult srl), Distribuitor independent al produselor CaliVita (R) International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita (R) International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Toate drepturile rezervate
Inamed Consult SRL