0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Tarife si modalitate de comanda

Produsele CaliVita International sunt realizate in SUA, la Farmington, prin tehnologie exclusiv ecologica, prin utilizarea celor mai dezvoltate si moderne tehnologii si au avizul Ministerului Sanatatii din Romania si a celui mai exigent forum mondial - Food and Drug Administration (FDA) din SUA.

Toate produsele comercializate pe site-ul tratamentnaturist.ro sunt originale, disponibile prin contracte comerciale semnate de firma Inamed Consult SRL, cea care reprezinta site-ul tratamentnaturist.ro.

Comenzi produse CaliVita International

Pentru a comanda produse naturiste din oferta noastra, pentru lamuriri suplimentare sau sfaturi medicale legate de produsele noastre in functie de afectiune, aveti posibilitatea de a ne contacta fie telefonic, fie pe e-mail.

Comanda pe site: pe pagina fiecarui produs exista butonul COMANDA;
Comanda la telefon: 0741- 018612, d-na biolog Iosefina Ungureanu;
Comanda pe adresa de e-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro unde completati urmatoarele date:

  • Produsele pe care doriti sa le comandati (si cantitate).
  • Nume si prenume.
  • Adresa la care doriti sa fie livrate produsele comandate. Daca doriti livrarea produselor la o adresa care nu este adresa dumneavoastra de domiciliu (din BI sau CI), va rugam sa ne comunicati o adresa la care doriti sa primiti produsele.
  • Numar de telefon, la care sa fiti contactati de catre firma de curierat rapid.

Cum platiti
Pretul produselor include si TVA si este afisat la pagina Preturi si pe pagina fiecarui produs. Plata produselor achizitionate se face in numerar, la livrare, direct curierului (de la firma de curierat rapid).

Daca produsele comandate si expediate prin Curierat Rapid (Cargus, GLS Romania, Transilvania Post si Fan Curier, in functie de zona geografica) cumuleaza o valoare ce depaseste 400 RON, firma CaliVita suporta integral taxele de curierat, dumneavoastra platiti doar contravaloarea produselor.

Tarife firme de curierat:
-------------------------------------------------------------------------
Valoarea comanda                Taxa Curier Rapid
       1 - 400 lei                                          15 lei
     peste 400 lei                                   Gratuit
-------------------------------------------------------------------------

Livrarea comenzii

Livrarea comenzii se face prin serviciile Cargus, GLS Romania, Transilvania Post si Fan Curier (firme de curierat rapid), iar coletul soseste in 24-48 de ore de la expediere, dumneavoastra fiind instiintat telefonic.

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro