0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Bioharmonex - pentru armonizarea vietii!

Dispozitiv electronic pentru biostimularea sistemelor de informatie ale organismului, cu camp magnetic pulsant. Aparat de tratament la domiciliu prin biorezonanta.

Pret: 2585,00 RON

Tratamentul biofizic este considerat metoda cea mai promitatoare de imbunatatire a capacitatilor de auto-vindecare ale organismului, favorizand pe langa aceasta o protectie adecvata impotriva impactului daunator al mediului.

Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz casnic, bazate pe efectul terapeutic al undelor electromagnetice asupra proceselor bio-informatice care ne controleaza sanatatea.

Dispozitivele de biorezonanta, concepute in urma nenumaratelor studii stiintifice, ne permit sa analizam procesele biologice ca un tot (abordare holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor de sanatate.

Organismul uman este format in totalitate din celule si tesuturi. Aceste componente de baza ale corpului trebuie sa fie alimentate pentru a functiona normal. In timpul functionarii ele produc material rezidual. Procesele biochimice sunt bazate pe schimbul de substante, iar pentru armonizarea lor este necesar un complex sistem informational. In afara de controlul nervos si hormonal, exista un sistem de control electromagnetic, biocomunicational, care este responsabil de functionarea armonioasa a proceselor biochimice din interiorul celulelor. Ca orice alt lucru din univers si organismul uman este tot un sistem complex de energie si vibratii care, cand ating echilibrul si armonia perfecta (cand interactioneaza armonios), sprijina si promoveaza starea generala de sanatate.

Cercetarile efectuate asupra semnalelor electronice in organismele vii, conduse simultan la Institutul Max Plank din Germania si la Universitatea din Marburg de catre profesorul F.A.Popp, la inceputul anilor `90, au demonstrat ca exista o comunicare si un transfer de informatii constant in interiorul si intre celulele majoritatii organismelor vii. Cu alte cuvinte, au aratat ca exista un schimb de informatii la nivel intracelular. F.A.Popp a afirmat ca in celulele noastre, in fiecare secunda au loc miliarde si miliarde de procese chimice. Dar, de asemenea, este important de stiut ca fiecare proces biochimic este precedat de o activitate electromagnetica.

In ultimii ani, cercetatorii au reusit sa determine parametrii activitatilor electromagnetice caracteristice pentru anumite tesuturi si organe, care preced activitatea (functia) acestora sau o urmeaza. Aceasta inseamna ca, cu ajutorul terapiei prin biorezonanta, putem influenta direct sistemul electromagnetic bio-comunicational, putem influenta cu mare exactitate procesele biochimice care au loc in organismul nostru, fara a consuma substante daunatoare.

Este necesar sa sprijinim comunicarea celulelor din organism, sa ne armonizam viata!

BIOHARMONEX - Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsatil, de intensitate foarte scazuta. Conform adeptilor biorezonantei, fiecare celula vie din organismul uman dispune de un camp electromagnetic propriu. Acest camp electromagnetic reprezinta una din modalitatile prin care celulele comunica intre ele pentru a initia si controla diferite procese fiziologice din organism.

BioHarmonex genereaza un camp electromagnetic extern care poate sprijini procesele naturale ale corpului, adresandu-se campului electromagnetic natural produs de anumite tesuturi din organism. Poate fi folosit oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasurati. Acest aparat poate fi folosit de persoane de orice varsta, de la copii pana la persoane in varsta. Uzul aparatului este sigur in proportie de 100% deoarece emite un camp electromagnetic de frecventa scazuta (1 Hz - 100 Khz). Tiparul emisiilor electromagnetice variaza in functie de cele 25 de programe ale aparatului pe care le puteti vizualiza in meniul Programe BioHarmonex.

BioHarmonex (dispozitiv electronic) are 25 de programe, fiecare program dureaza aproximativ 25-30 de minute si creeaza o rezonanta intr-o raza de actiune de 1,5 m. Majoritatea programelor pot fi folosite de mai multe ori pe zi. Dispozitivul electronic BioHarmonex influenteaza si stimuleaza campul electromagnetic natural generat de anumite tesuturi din organism, intensificand functia naturala a metabolismului si puterea de vindecare a organismului.

PROGRAME BIOHARMONEX

 • 1. COPII - Metabolismul copiilor este unul specific, datorita modificarilor, cresterii si dezvoltarii rapide a organismului. Programul sprijina dezvoltarea sanatoasa a organismului copiilor, inclusiv a diviziunii celulare, imbunatatirea capacitatii mentale si inteligentei, a sistemului imunitar.

 • 2.IMUNITAR - Vibratiile programului au fost concepute pentru a se armoniza perfect cu sistemul imunitar. Programul sprijina activitatea functionala a limfocitelor T si B, crescand semnificativ rezistenta organismului la boli. Poate fi combinat eficient cu alte programe pentru sprijinul sistemului imunitar, cum ar fi Copii, Intinerire, Relaxare, Nervi, Bioritm si Meridian.

 • 3.INTINERIRE - Sprijina sistemul antioxidativ al organismului, are rol important impotriva deteriorarii celulare, poate incetini procesul de imbatranire. Locuitorilor marilor orase si persoanelor expuse impactului periculos de mediu le este recomandata folosirea acestui program zilnic. Programul poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi Relaxare, Nervi, Detoxifiere, Circulatie, Bioritm si Meridian.

 • 4.HORMONI - Vibratiile programului au fost concepute pentru a sprijini functionarea sistemului hormonal. Tinta acestui program o reprezinta receptorii endocrini ai celulelor, marind receptivitatea acestora pentru hormoni. Programul poate fi combinat eficient cu programele Intinerire si Menstruatie.

 • 5.DURERE - Durerea (acuta sau cronica) semnaleaza un proces negativ din organism. Pentru un efect benefic complet, programul poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi Relaxare, Nervi, Menstruatie, Bioritm si Meridian. Poate fi combinat si cu programe pentru sprijinul digestiei si detoxifierii organismului, de exemplu Detoxifiere, Digestie, Ficat-Pancreas si Urinar.

 • 6.RELAXARE - Va recomandam sa aplicati programul in caz de stres, situatie des intalnita in societatea moderna in care traim. Contracareaza efectele nocive ale stresului, asigurand o senzatie de liniste (in stres, depresie, oboseala cronica). In mod ideal, trebuie aplicat seara inainte de culcare. Poate fi combinat cu programele Nervi, Relaxare, Circulatie si Bioritm.

 • 7.NERVI - Acest program este conceput sa sprijine functionarea sistemului nervos, imbunatateste capacitatea mentala si raspunsul motor. Poate fi combinat eficient cu programul Relaxare.

 • 8.SLABIRE - Singurul mod de a elimina grasimea corporala este ca tesutul adipos sa se reduca si ficatul sa transforme acest depozit de grasime in lipoproteine. Dupa ce a fost transformat in lipoproteine, celulele il pot transforma in energie sau il pot excreta ca substanta reziduala. Programul este conceput sa sprijine acest proces.

 • 9.DETOXIFIERE - Indiferent cata grija am avea, in corpul nostru tot se acumuleaza substante toxice, intr-o cantitate mai mare sau mai mica. Acest program are mai multe subprograme, concepute special pentru organele noastre de detoxifiere (ficat, rinichi, splina, pancreas si intestine). Poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi Respirator, Digestie, Ficat/Pancreas si Urinar.

 • 10.VEDERE - Acest program se recomanda in special celor care lucreaza mult la computer, se uita la televizor perioade indelungate sau poarta ochelari. In completarea acestuia puteti folosi programul Intinerire.

 • 11.CIRCULATIE - Sistemul cardiovascular joaca un rol deosebit de important in organism, eliminand dioxidul de carbon din celule si mobilizand sistemul nostru imunitar. Volumul de activitate celulara dicteaza o comunicare electromagnetica intensa in cadrul sistemului cardiovascular, acesta fiind unul dintre aspectele principale de care s-a tinut cont cand a fost creat programul. Poate fi combinat cu programele Relaxare, Nervi, Intinerire, Hormoni, Bioritm si Meridian, precum si cu cele pentru digestie si detoxifiere, cum ar fi Detoxifiere, Digestie, Ficat/Pancreas si Urinar.

 • 12.RESPIRATOR - Acest program este "calibrat"pe respiratie, motiv pentru care il recomandam tuturor celor care depun efort fizic, fumatorilor, persoanelor care locuiesc in zone poluate. Poate fi folosit in paralel cu programul Intinerire, cu rezultate excelente.

 • 13.DIGESTIE - Unul dintre elementele principale ale unei nutritii adecvate este reprezentat de alimentele de calitate, dar la fel de importanta este si capacitatea organismului de a absorbi nutrientii din alimentele consumate. Acesta a fost aspectul cel mai important de care s-a tinut cont la conceperea programului. Se poate combina eficient cu alte programe pentru tractul intestinal, cum ar fi Ficat/Pancreas sau Detoxifiere.

 • 14.FICAT/PANCREAS - Pancreasul produce enzime digestive si ajuta celulele sa utilizeze glucoza prin intermediul unui hormon numit insulina. Ficatul este unul dintre organele cele mai importante in metabolism, avand un rol esential pentru o digestie adecvata. Poate fi combinat excelent cu programele Digestie sau Detoxifiere.

 • 15.PIELE - Pielea este poarta de eliminare a toxinelor din organism. Acest program este conceput pentru sprijinirea functionarii sanatoase a pielii.

 • 16.URINAR - Rinichii joaca un rol multiplu in organism, contribuind, printre altele, la controlul functionarii sistemului hormonal, metabolismul apei si sarii, precum si tesutului osos. Acest program ajuta la functionarea adecvata a rinichilor si a tractului urinar. Poate fi combinat cu programul Detoxifiere pentru rezultate excelente. Va recomandam sa il folositi dimineata devreme sau dupa amiaza tarziu, deoarece in aceste perioade rinichii functioneaza la capacitate maxima.

 • 17.OASE-COLOANA - Pentru a-si mentine sanatatea, oasele trebuie sa isi regenereze celulele, iar aceste celule trebuie sa fie capabile sa absoarba minerale structurale vitale din fluxul sanguin, cum ar fi calciul. Programul este special conceput pentru a armoniza aceste procese.

 • 18.POSTANTRENAMENT - Metabolismul are nenumarate sisteme care trebuie sa se adapteze solicitarilor unei activitati fizice intense. Vibratiile acestui program influenteaza aceste procese, care contribuie la activitatea de recuperare si refacere de dupa antrenament. Poate fi combinat cu programul Intinerire.

 • 19.MERIDIAN - Conform principiilor medicinei chinezesti traditionale, corpul nostru este traversat de o serie de canale invizibile, numite meridiane. Meridianele au un rol important in comunicarea si coordonarea partilor si organelor din corpul nostru, a fluxului sanguin si energetic. Programul meridian stimuleaza in acelasi timp toate meridianele, pentru a sprijini un metabolism si o armonie optime si a mentine senzatia de bine. Poate fi excelent combinat cu programul Bioritm.

 • 20.BIORITM - Nu exista nici o persoana cu capacitati fizice, emotionale si intelectuale neschimbate, acestea sunt expuse unor modificari permanente, numite ritm biologic.Programul a fost conceput sa sprijine exact aceste procese. Poate fi combinat cu programele Nervi, Relaxare, Meridian si Circulatie.

 • 21.MENSTRUATIE - Conform unor anumite convingeri spirituale, exista o relatie evidenta intre fazele lunii si ciclul de 28 de zile al femeii, care determina in mod fundamental "natura" feminina. Programele Hormoni, Piele, Detoxifiere si Bioritm pot fi recomandate in completare.

 • 22.PROSTATA - Acest program se recomanda barbatilor, in special celor de varsta mijlocie si de varsta a treia. Poate fi combinat cu programele Urinar, Bioritm si Intinerire.

 • 23.METEOROPATIE - Unele persoane reactioneaza mai puternic la modificarile frontului atmosferic, fenomenele meteorologice putand determina, la acestea, aparitia unor serii de afectiuni. Acest program sprijina rezistenta organismului la fenomenele meteorologice, pentru o dispozitie buna indiferent de conditiile atmosferice. Se poate combina cu programele Durere, Circulatie si Bioritm.

 • 24.REINCARCARE MENTALA - Acest program este recomandat tuturor celor care sunt expusi unui stres intens si/sau prelungit, precum si in situatiile in care aveti nevoie de o concentrare mentala sporita (de exemplu in perioada examenelor), pentru o relaxare adecvata si in caz de epuizare extrema. Se recomanda a fi folosit in paralel cu programele Nervi, Relaxare, Circulatie si Bioritm.

 • 25.SISTEM LIMFATIC - Sistemul limfatic este o parte foarte importanta a sistemului nostru imunitar. Celulele sale sunt prezente pretutindeni in organism, unde pot veni in contact cu substante straine. Vibratiile acestui program sprijina sistemul limfatic. Programele Imunitar, Circulatie si Detoxifiere pot fi recomandate in completare.

Prezentare BIOHARMONEX
Pachetul dumneavoastra contine urmatoarele:

 • Aparatul BioHarmonex
 • Baterii reincarcabile AAA
 • Incarcator
 • Banda de prins la gat
 • Manual de utilizare

Dimensiunile aparatului: 105 x 67,5 x 21 mm. Greutate: 120 g inclusiv bateriile. Sursa de alimentare: 3 x AAA NiMH reincarcabile. Capacitatea bateriei: 1000 mAh.

Aparatul electronic BioHarmonex are trei trepte de intensitate a programelor, design modern, ecran LCD color, baterii reincarcabile.

Utilizarea aparatului BioHarmonex este simpla si placuta. Toate functiile pot fi accesate cu ajutorul a sase butoane: 4 sageti, butoanele OK si PORNIT-OPRIT/INAPOI.

Garantie limitata - Producatorul ofera o garantie de 24 (douazecisipatru) de luni de la data cumpararii produsului, inscris pe factura originala, care acopera defectele de material, design si operabilitate ale aparatului. Garantia nu se aplica si bateriilor.

inapoi la produse pentru maini, corp si par

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
 • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
 • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
 • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro