tratamentnaturist.ro
tratament naturist
Vitamine
Minerale si oligoelemente
Multivitamine
Antioxidanti
Digestie usoara
Scaderea greutatii corporale
Extracte din plante
Alte suplimente alimentare
Produse pentru maini, corp si par
Aparatul de biorezonanta(biofeedback) QXCI - SCIO
Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...
Pentru comenzi si detalii,
va rugam sa ne contactati!
Mobil: 0741.018.612
comenzi@tratamentnaturist.ro
detalii la pagina "COMENZI"
 
 

Cocoa Bean Extract + - produs naturist cu flavonoide din cacao pura si fructe goji

Flacon 100 drajeuri
Pret: 140,14 RON
Pentru o viata fericita, fara stres, anxietate sau depresie, pentru o viata sanatoasa!

Cocoa Bean Extract +, produs naturist, o capsula contine:
Extract de cacao (20:1, std. 10% polifenoli) – 60%
Extract de Goji (15:1, std. 20% polizaharide) – 6,67%
Alte componente: gelifiant (gelatina), stabilizator (celuloza microcristalina), antiaglomeranti (acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu).

Arborele de cacao - Denumirea latina pentru arborele de cacao (Theobroma cacao) inseamna „hrana zeilor”. Mayasii si aztecii credeau ca boabele de cacao au puteri magice si le foloseau in ritualuri sacre. In secolul al XVII-lea, elita europeana era deja familiarizata cu bautura aromata si amaruie din boabe de cacao macinate si despre care credeau ca are proprietati nutritive, medicinale si afrodisiace.

Arborele de cacao este o planta faimoasa cu o istorie impresionanta, un aliment plin de antioxidanti, fitonutrienti, minerale si in aceeasi masura este un produs naturist pe care stiinta medicala moderna il sustine si redescopera ca fiind un ajutor pretios in stres, anxietate, depresie, memorie deficitara, surmenaj psihic, sindromul oboselii cronice, dementa senila, boala Alzheimer, afectiuni cardiovasculare, hipercolesterolemie, diabet, imunitate deficitara, boli autoimune (ajuta la modelarea corecta a functiei imune), cancer (prevenire) etc.

Flavonoidele atat de valoroase pentru organism se gasesc in cantitate foarte mare in fructele de cacao crude, in cacao pura obtinuta prin presarea la rece a boabelor de cacao!

Flavonoidele din boabele de cacao sunt antioxidanti foarte puternici si, conform unui studiu, sunt de doua ori mai puternici decat cei din vinul rosu si de trei ori mai puternici decat cei din ceaiul verde. Pudra de cacao naturala (extract de cacao) are o medie de 34,6 mg antioxidanti (flavonoide) la fiecare gram de pudra sau 3,5% flavonoide din totalul greutatii. Enumeram mai jos cateva dintre beneficiile pudrei de cacao pura pentru organism:

Stres, anxietate, depresie si cacao - Flavonidele din cacao reduc nivelul de cortizol din organism (hormonul stresului) si cresc nivelul de serotonina si endorfine (hormonii fericirii), stimuleaza buna dispozitie, relaxeaza si accentueaza senzatia de calm si satisfactie, reduc oboseala, revigoreaza organismul si tonifica psihicul. Cofeina, prezenta in cantitate mai redusa in cacao decat in cafea, reduce oboseala si actioneaza ca stimulant. Teobromina stimuleaza functionarea sistemului nervos, creste randamentul intelectual, iar celelalte flavonoide accentueaza senzatia de calm si multumire.

Cocoa Bean Extract + este foarte eficient in perioadele stresante si tensionate pentru mentinerea echilibrului, ca stimulant natural al bunei dispozitii in caz de depresie, pentru prospetime mentala, imbunatatirea memoriei si puterii de concentrare in momentele de efort mental intens si in perioada examenelor.

Sistemul nervos si cacao - Flavonoizii din boabele de cacao stimuleaza capacitatea de concentrare si imbunatatesc memoria. In acest sens, cacao este indicata tuturor varstelor, insa, in mod special, persoanelor de varsta a treia. Dintr-un studiu efectuat pe un grup de persoane de varsta a treia cu boli degenerative cerebrale (Alzheimer, dementa senila) reiese ca flavonoizii din boabele de cacao stimuleaza functia cerebrala, performanta cognitiva si memoria. S-a constatat astfel ca flavonoizii imbunatatesc fluxul sanguin catre zone din creier (girusul dentat, o parte a regiunii hipocampice) responsabile cu buna functionare a memoriei.

Testele realizate la Mounth Sinai Hospital din New York au aratat ca antioxidantii din boabele de cacao impiedica grupurile de proteine daunatoare sa se depuna in creier si sa deterioreze celulele nervoase, proces specific in bolile degenerative ale creierului (dementa senila, boala Alzheimer). In plus, flavonoidele din cacao pura cresc cantitatea de endorfina si serotonina (hormonii fericirii), care combat stresul, depresia, surmenajul psihic, sindromul oboselii cronice, imbunatatesc starea de spirit, induc senzatia de calm si multumire.

Sistemul cardiovascular si cacao - Flavonoidele din cacao, in special catechina, epicatechina si procianidele, ajuta sistemul cardiovascular astfel: incetinesc procesul de imbatranire prematura a organismului, au efect de curatare a vaselor de sange, impiedica depunerile de grasimi pe peretii vaselor sanguine, reduc colesterolul „rau”, cresc colesterolul „bun”, impiedica instalarea trombozei (cheaguri de sange) prin proprietatile lor anticoagulante, imbunatatesc fluxul sanguin. Flavonoidele, arginina, oxidul de zinc si magneziul din boabele de cacao imbunatatesc capacitatea functionala a inimii, reduc inflamatia si stimuleaza vasele de sange, ajuta la relaxarea muschilor netezi ai vaselor de sange, reduc tensiunea arteriala, previn accidentele cardiovasculare (infarct miocardic, accident vascular cerebral).

Diabetul si cacao - Din cercetarile efectuate reiese ca sanatatea si calitatea vietii bolnavilor de diabet de tip 2 poate fi imbunatatita prin consumul de cacao cruda (care contine o cantitate mare de antioxidanti). Flavonoidele din cacao cruda imbunatatesc circulatia sanguina, ajuta la prevenirea inflamatiei cronice, reduc rezistenta la insulina (organismul nu foloseste eficient insulina, afectiune asociata cu diabetul de tip 2 si bolile cardiace), cresc sensibilitatea la insulina. Boabele de caco crude contin si o cantitate mare de crom, element care ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange, ajuta metabolismul, reduce pofta de mancare, regleaza colesterolul si previne hipertensiunea.

Imunitatea si cacao – Prin constituentii sai complecsi, cacao poate sa activeze celulele sistemului imunitar, fiind totodata si un bun imunomodulator, adica ajuta la modelarea corecta a functiei imune, proces foarte util in bolile autoimune.

Alte componente din cacao – Cacao pura cruda contine fibre alimentare, acizi grasi esentiali, fier si cupru (care contribuie la buna functionare a globulelor rosii, fierul ajuta si la producerea de energie, iar cuprul intareste oasele si sustine un tesut conjunctiv sanatos), magneziu, fosfor si sulf (mentin sanatatea oaselor, fosforul ajuta si la crearea ADN, iar magneziul la activarea enzimelor) si teobromina (are efect similar cofeinei, dar mai moderat, vasodilatator, stimulant cardiac si diuretic).

Goji (Lycium barbarum, fructul longevitatii sau catina tibetana) - Fructele goji au fost descoperite in China, Tibet si India cu mii de ani in urma. In prezent sunt considerate superalimente cu efecte benefice pentru sanatatea organismului si incetinirea procesului de imbatranire. Fructele goji contin cantitati mari de vitamine (A, C, B1, B3, B5), minerale (fier, calciu, potasiu, magneziu, seleniu, zinc), aminoacizi, fibre alimentare si o mare cantitate de antioxidanti.

Enumeram cateva dintre beneficiile fructelor goji: Intaresc sistemul imunitar, imbunatatesc circulatia sanguina, reduc tensiunea arteriala, reduc colesterolul si au un puternic efect antiinflamator. Previn degradarea vederii (au continut bogat de betacaroten, zeaxantina, luteina). Previn anemia (au continut ridicat de fier), intaresc oasele si ligamentele (au continut ridicat de minerale, in special calciu).

Stimuleaza glanda hipofiza si eliberarea hormonului de crestere (HGH) care poate inversa efectele imbatranirii premature, previn imbatranirea celulelor prin marea capacitate de absorbtie a radicalilor de oxigen, capacitate foarte importanta in prevenirea oxidarii si pastrarii starii sanatoase a celulelor. Previn starile de oboseala si surmenaj, au efect energizant, tonifiaza organismul.

Mod de administrare: 1 drajeu de 2 ori/zi.

Mod de prezentare: flacon cu 100 drajeuri.

inapoi
Acest produs poate fi comandat telefonic sau prin email.
0741.018.612
comenzi@tratamentnaturist.ro
Acest site este detinut, administrat si mentinut de biolog Iosefina Ungureanu (Inamed Consult srl), Distribuitor independent al produselor CaliVita (R) International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita (R) International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Toate drepturile rezervate
Inamed Consult SRL