0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Culevit - tratament naturist pentru stimularea imunitatii pasive

Flacon 180 tablete
Pret: 153,78 RON

Frecventa bolilor canceroase este din ce in ce mai mare, aceasta constituind astazi o adevarata problema de sanatate publica.
Tara noastra nu se afla intr-o situatie buna ci se situeaza intre primele locuri pe plan mondial ca frecventa a cancerului - tumori maligne. Din pacate, in cancer, tratamentul este greu de suportat, cu multiple efecte secundare, iar rezultatele nu sunt nici pe departe benefice.

In toata lumea, oamenii de stiinta si cercetatorii cauta cu febrilitate solutia acestei probleme, medicamentul "minune".

Dupa o lunga activitate stiintifica, demonstratii teoretice si numeroase experimente, biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit ca in organismul nostru, exista un sistem special de aparare impotriva aparitiei tumorilor maligne.

Rezultatele acestui cercetator au avut un mare rasunet in lumea medicala mondiala, munca sa fiind apreciata in special in domeniul cercetarii legate de procesele tumorale - cancer.

Conform rezultatelor obtinute prin cercetarile sale, in organism, pe langa o imunitate eficienta, mai exista un alt mecanism de aparare al organismului. Tendinta de malignizare a celulelor alterate, formarea de tumori se datoreaza unui metabolism celular specific, diferit de cel al celulelor normale. In timp ce celulele normale utilizeaza strict numai moleculele de hrana de care are nevoie, celulele canceroase folosesc toata cantitatea de elemente nutritive care le sta la dispozitie. Pana la un anumit punct, aceasta caracteristica constituie un avantaj pentru celula tumorala, in schimb, lacomia ei ii poate determina moartea.

Prin preluarea unei cantitati prea mari de molecule nutritive, se declanseaza un mecanism natural de autodistrugere a celulelor canceroase. Pentru ca acest fenomen sa se produca, moleculele nutritive trebuie sa fie in permanenta in cantitate suficienta in sange. Care sunt moleculele care pot juca vreun rol in aceste procese metabolice? Biochimistul Kulcsar Gyula a cautat si a gasit raspunsul la aceasta intrebare. El a studiat in jur de 100 de molecule existente in sistemul circulator, dintre care numai 16 s-au dovedit a avea efect asupra celulelor tumorale, printre acestea gasindu-se aminoacizi, vitamine si glucide. Este interesant de remarcat ca substantele componente trebuie sa fie intr-o anumita proportie, pentru ca amestecul sa fie eficient.

Acest amestec da un anumit semnal celulelor tumorale declansand autodistrugerea lor. Daca asiguram continuu un aport corespunzator al acestor substante, concentratia lor sanguina va fi suficienta pentru condamnarea celulelor degenerate. Culevit contine toate aceste substante, in dozele optime/tableta si este folosit in profilaxie si ca tratament naturist al diferitelor forme de cancer.

Culevit este recomandat tuturor persoanelor care au o imunitate pasiva ineficienta datorita unor cauze diverse, de exemplu: prezenta unor boli in organism, in stres prelungit, in cure de slabire, inainte si dupa interventii chirurgicale tabagism, alcoolism etc.

Culevit - produs naturist - 1 tableta contine:

Vitamina C....................35 mg
Vitamina B6................... 1 mg
Vitamina B12...............0,8 mg
Biotina.......................0,08 mg
Arginina..................78,39 mg
Fenilalanina.............33,04 mg

Histidina.....................31,03 mg
Metionina....................29,84 mg
Triptofan.....................15,32 mg
Tirozina........................ 1,27 mg
Acid malic.................. 23,47 mg
Adenina........................ 2,26 mg

Mod de administrare: 1-3 tablete pe zi, sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon cu 180 tablete.

inapoi la suplimente alimentare

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro