0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback) QXCI - SCIO

Aparatul de biorezonanta (biofeedback) QXCI - SCIO, masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu, fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale perturbarii functionale ale organelor si, deci ale bolii. Este un program complex ce combina biorezonanta si biofeedback-ul cu simplitatea tehnologiei IT pentru a produce cel mai avansat sistem de evaluare si analiza a corpului uman si pentru tratament energetic.

Aparatul de biorezonanta a fost creat de Bil Nelson, doctor in medicina, fizica cuantica si inginerie electronica, fiind cel mai avansat aparat de biorezonanta in domeniul medical, din lume. El se bazeaza pe mai multe principii de baza ale functionarii organismelor vii, ca: biorezonanta (intercomunicarea energetica dintre celulele unui organism, ce duce la reactii complexe ale acestora la diversi stimuli, interni sau externi, chiar daca intensitatea stimulilor este uneori, foarte slaba), biofeedback-ul (masurarea raspunsului fiziologic al celulelor sau organelor la diversi stimuli si ajustarea reactiilor de raspuns sau adaptare), poate face corectii cu o viteza de 1000 de operatii pe secunda.
Toate impreuna, insumeaza milioane de optiuni variabile de diagnostic si terapie pentru fiecare pacient, de aceea evaluarea si diagnosticarea, trebuie facuta de persoane specializate (medici).

Acest dispozitiv este sigur si nu prezinta nici un risc pentru pacient. Beneficiile potentiale sunt deseori uluitoare.

Metoda este neinvaziva si neiradianta si consta in emiterea unor unde de joasa frecventa care strabat organismul, iar la iesirea din corp sunt inregistrate si analizate pe computer. Fiecare substanta ( hormon, vitamina, enzima, toxina etc. ) are o semnatura unica, cuprinzand 55 masuratori electrice diferite.

Aparatul de biorezonanta ( QXCI - SCIO ) inregistreaza peste 8000 de substante din organism, precum si modificarile acestora, diagnosticand practic orice afectiune acuta , subacuta sau cronica. Programul identifica afectiunile organelor interne (rinichi, ficat, pancreas, plamani, sistem osos, muscular, nervos, imun, cardiovascular etc.), evidentiind cauza suferintei.

Aparatul de biorezonanta (QXCI - SCIO) este capabil chiar si de "previziune", in sensul depistarii predispozitiei spre o anumita maladie ( posibilitatea de a face diabet , hipertensiune, cardiopatie ischemica, cancer, astm bronsic, hipercolesterolemie, hepatita, ciroza, hipertiroidie etc.).

QXCI - SCIO , prin coroborarea datelor obtinute din organism, este de un real folos in stabilirea tratamentului individualizat al fiecarui pacient in parte ( fitoterapie, homeopatie, tratament prin biorezonanta ). Prin tratamentul cu biorezonanta - QXCI-SCIO, se regleaza incarcatura electrica specifica fiecarui organ in parte, revenind astfel la starea de sanatate.

Programari pentru investigatii si tratament la d-na biolog Iosefina Ungureanu, telefon 0741-018612.

INVESTIGATIE PRIN IRIDOLOGIE ( IRIDOSCOPIE )

Iridologia ( iridoscopia ) este o metoda holisti ca de evaluare a starii de sanatate si care permite aprecierea functionarii tuturor organelor in parte si a interactiunii dintre ele, stabilind cauzele care au condus la boala. Principiile pe care se bazeaza iridologia se intalnesc si in alte metode de dignosticare sau terapeutice (acupunctura, presopunctura, reflexologia).

La nivelul irisului exista zone corespondente tuturor organelor si sistemelor interne. Acest fenomen este similar cu existenta zonelor de proiectie ale corpului la nivelul creierului ( fenomen bine studiat si fundamentat in medicina alopata ). Iridoscopia ( iridologia ) permite stabilirea unui tratament personalizat, in functie de cauza bolii, adica permite aplicarea principiului ca trebuie tratat bolnavul si nu boala. Pe linga recomandarea unor remedii ( produse naturiste,homeopate, terapie magnetica ), se fac indicatii legate de regimul de viata si alimentar.

Terapia magnetica - terapie foarte eficienta, regleaza cimpul electromagnetic al organismului. Fiecare organ in parte si intreg organismul, au un camp electromagnetic cu anumite caracteristici ( inima, creier, muschi etc.). Atunci cind acest camp este dereglat apar diferite boli, iar prin corectarea dereglarilor organismul revine la starea de sanatate. Este o terapie straveche, chinezii folosind inca din antichitate diferiti magneti pentru tratarea unor variate afectiuni.

Programari pentru investigatii prin iridologie ( iridoscopie ) la d-l Dr. Rares Simu, telefon 0744-496293 sau 021-3173791.

Bioharmonex

Este un dispozitiv electronic care emite un camp electromagnetic pulsant, de intensitate foarte scazuta, cu dimensiuni : 90mm x55mm x20mm si greutate de aprox. 80 g...

vezi detalii

Produse naturiste Calivita

Produsele naturiste CaliVita sunt realizate in Statele Unite ale Americii, prin tehnologie exclusiv ecologica. Programul de cercetare stiintifica, finantat de CaliVita, este...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro