tratamentnaturist.ro
tratament naturist
Vitamine
Minerale si oligoelemente
Multivitamine
Antioxidanti
Digestie usoara
Scaderea greutatii corporale
Extracte din plante
Alte suplimente alimentare
Produse pentru maini, corp si par
Aparatul de biorezonanta(biofeedback) QXCI - SCIO
Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...
Pentru comenzi si detalii,
va rugam sa ne contactati!
Mobil: 0741.018.612
comenzi@tratamentnaturist.ro
detalii la pagina "COMENZI"
 
 

Energy and Memory - produs naturist pentru revigorare psihica si fizica, imbunatatirea calitatilor cognitive si de concentrare, in activitate intelectuala si fizica intense

Flacon 90 tablete
Pret: 84,66 RON
Energy and Memory - produs naturist - 1 tableta contine: colina - 200 mg, extract de guarana - 100 mg, lecitina - 100 mg, vitamina C - 60 mg, vitamina E - 10 mg, magneziu - 50 mg, zinc - 5 mg, seleniu - 20 mcg.

Colina - Pseudovitamina din grupul vitaminelor B, mai este denumita si vitamina anti-stres. Este un constituent important al membranei celulare si are practic functii in toate procesele biologice din organism. Colina este un excelent neurotransmitator care, prin cresterea concentratiei acetilcolinei din creier, contribuie la imbunatatirea activitatii cerebrale si a capacitatii psihice: memorie, atentie si capacitate de concentrare deficitare, surmenaj intelectual, stres, depresie, oboseala psihica.

Colina este o substanta lipotropa, participa la transportul lipidelor in organism si este foarte utila in steatoza hepatica (ficat gras), dischinezie biliara de natura colesterolica, hipercolesterolemie si trigliceride crescute, ateroscleroza, cardiopatie ischemica.


Guarana - Paullinia cupana - planta foarte cunoscuta in Brazilia si Uruguai. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei - cu concentratie de 2-3 ori mai mare decat cafeaua sau ceaiul, fara a prezenta efectele secundare ale acestora, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Actiuni fiziologice: stimuleaza sistemul nervos si muscular, se recomanda pentru perioada de activitate psihica intensa in care este necesara o concentrare maxima, creste ritmul metabolismului si capacitatea fizica, scade oboseala, intarzie somnul, scade senzatia de foame, improspateaza si imbunatateste functiile cerebrale, mareste capacitatile psihice si starea de vigilenta. Guarana are indicatii ca tratament naturist in: memorie, atentie si concentrare deficitare (avand ca rezultat rapiditatea gandirii si un usor efect euforizant), oboseala cronica, epuizare, surmenaj, imbatranire.

Lecitina - extrasa din soia - produs natural cu rol foarte important in nutritia celulelor nervoase, este o componenta fundamentala a stratului mielinic a celulelor si fibrelor nervoase si stimuleaza toate functiile creierului. In creier, lecitina se transforma in acetilcolina - neuromediator in transferul impulsurilor nervoase - favorizeaza fluiditatea functionarii neuronilor si creierului, imbunatateste memoria si capacitatea de invatare, intervine in metabolismul fosforului cu rol major in fenomenul cognitiv: activitate cerebrala deficitara, oboseala intelectuala, memorie deficitara, dificultati de concentrare, insomnie, migrena, convulsii, tulburari psihice, depresie, stres, irascibilitate, surmenaj, scleroza in placi, persoane in varsta. Lecitina este indicata ca tratament naturist si in alte numeroase afectiuni: hipercolesterolemie si trigliceride crescute in sange, ateroscleroza, steatoza hepatica (ficat gras), dischinezie biliara, litiaza biliara colesterolica, ateroscleroza, artrita, artroza, sciatica, lombosciatica, caderea parului, matreata, piele uscata, psoriazis, dermatite, imbatranire etc.

Vitamina C - Antioxidant puternic, apara organismul de influenta negativa a radicalilor liberi, ajuta la intretinerea sanatatii, mareste capacitatea de rezistenta a organismului la viroze si infectii, favorizeaza absorbtia fierului, reduce severitatea si durata racelii. Este indicata ca tratament naturist in: imunitate deficitara, surmenaj, oboseala cronica, depresie, efort fizic prelungit, anemie, viroze, infectii, imbatranire prematura.

Magneziu - Activeaza sute de enzime in tot organismul pentru o buna functionare a celulelor. Intervine in functionarea sistemului nervos, faciliteaza transmiterea influxului nervos, reduce efectele stresului asupra organismului si este un calmant natural. Indicatii: stres, depresie, insomnie, oboseala fizica si psihica, insomnie, spasme musculare, dureri musculare, tremuraturi, convulsii.

Zinc - Antioxidant eficient, opreste involutia timusului, il reactiveaza si astfel intinereste organismul. Participa la sinteza acizilor nucleici, acizi vitali in diviziune, regenerare si dezvoltare celulara. Zincul este un component esential pentru mai mult de 20 de enzime asociate cu multe procese metabolice diferite. Indicatii: stres, imunitate deficitara, reproducere, crestere si dezvoltare incetinite.

Seleniu - Antioxidant puternic, este in stransa legatura cu toate organele si sistemele din organism, participa la functionarea normala a acestuia, intra in compozitia unor hormoni si enzime.Ca tratament naturist este indicat in: stres, depresie, anxietate, distrofii musculare, boli ale tiroidei, in prevenirea cancerului, a bolilor cardiovasculare si incetinirea procesului de imbatranire.

Energy and Memory - tratament naturist - i nvioreaza fizic si psihic, de aceea este recomandat persoanelor care desfasoara o munca intelectuala ce necesita mare atentie si putere de concentrare, elevilor si studentilor in perioada examenelor, persoanelor cu functii de raspundere si celor expuse stresului, in munca fizica sustinuta. Energy and Memory este foarte util ca tratament naturist in: atentie, concentrare si memorie deficitare, oboseala psihica si fizica, stres, depresie, anxietate, iritabilitate, efort fizic prelungit, sportivi de performanta, distrofii musculare, dureri si crampe musculare, tremuraturi, convulsii, oboseala cronica, crestere si dezvoltare incetinite, imbatranire prematura, anemie, imunitate deficitara.

Mod de administrare: 3x1 tablete/zi, sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon cu 90 tablete.

inapoi
Acest produs poate fi comandat telefonic sau prin email.
0741.018.612
comenzi@tratamentnaturist.ro
Acest site este detinut, administrat si mentinut de biolog Iosefina Ungureanu (Inamed Consult srl), Distribuitor independent al produselor CaliVita (R) International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita (R) International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Toate drepturile rezervate
Inamed Consult SRL