0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Multi One - complex de vitamine si minerale pentru sanatatea dumneavoastra

Flacon 30 tablete
Pret: 20,90 RON

Vitaminele si mineralele sunt substante organice complexe care joaca un rol esential in functionarea normala a organismului, in crestere, in reproducere, in mentinerea starii de sanatate si in reglarea aproape a tuturor proceselor metabolice din organism in asociere cu enzimele si coenzimele. Metabolismul reprezinta totalitatea reactiilor complexe de sinteza, de asimilare (anabolism, cu inmagazinare si consum de energie) si de dezasimilare (catabolism, care antreneaza eliberare de energie), pe care le sufera substantele intr-un organism viu.

Energia inmagazinata in organism prin procesul de anabolism este eliberata pentru a acoperi cheltuielile energetice necesare pentru crestere, activitate fizica, cheltuieli de intretinere si de reparatie, metabolism bazal (energia necesara pentru a mentine temperatura corpului, ritmul cardiac, functionarea plamanului si alte functii de baza) etc.

Multi One – produs naturist CaliVita – 1 tableta contine: Calciu – 187mg, Vitamina C – 60mg, Magneziu - 25mg, Colina - 20mg, Inozitol – 20mg, Niacina – 10mg, Zinc – 10mg, Vitamina E – 7mg, Acid pantotenic – 5mg, Acid para aminobenzoic – 5mg, Fier – 4mg, Rutina – 4mg, Complex de bioflavonoide din lamaie – 4mg, Mangan - 3mg, Complex hesperidinic – 2mg, Cupru – 1.5mg, Vitamina B6 – 1.2mg, Vitamina B2 - 1.1mg, Vitamina B1 – 1mg, Beta-caroten – 900mcg, Acid folic – 200mcg, Iod – 80mcg, Biotina - 40mcg, Crom – 25mcg, Seleniu – 20mcg, Molibden – 10mcg, Vitamina B12 – 1mcg.

Complexul multivitaminic din produsul naturist Multi One este necesar pentru:

  • Sprijinirea sistemului imunitar. Pe fondul unei imunitati scazute se pot declansa afectiuni mai mult sau mai putin grave aflate in stare latenta in organism. Pentru a evita instalarea acestora, este necesara sustinerea sistemului imunitar, prin adoptarea unei alimentatii bogate in antioxidanti, vitamine si minerale, prin consumul unor produse naturiste ce le contin si prin practicarea de exercitii fizice regulate.
  • Cresterea rezistentei fata de raceli si gripa. In momentul in care sistemul imunitar este depasit de viteza cu care se inmultesc virusurile, apar primele semne ale racelii si gripei. Un adult poate raci, in medie, de 2-4 ori pe an, iar un copil chiar si de 10-12 ori intr-un an, raceli care sunt normale. Este insa important sa nu se ajunga la complicatiile acestora: traheo-bronsite, pneumonii, sinuzite, otite. Exista solutii pentru a trece mai usor peste perioada unei raceli si mai ales pentru a preveni complicatiile. In acest scop, unii dintre cei mai valorosi aliati ai sistemului imunitar sunt vitaminele si mineralele (produse naturiste).
  • Este cunoscut faptul ca o singura deficienta vitaminica poate deregla intregul organism. Singure insa, vitaminele nu sunt suficiente, in lipsa mineralelor, vitaminele nu isi pot indeplini rolul. Vitaminele nu pot fi asimilate fara ajutorul mineralelor. Organismul uman poate sa sintetizeze cateva vitamine, dar nu poate sintetiza nici un mineral. De aceea este foarte important aportul exogen de vitamine si minerale, prin consumul unor produse naturiste de calitate.
  • Femeile insarcinate si cele care alapteaza, vegetarienii, persoanele care au boli inflamatorii intestinale, cei care au suferit anumite tipuri de interventii chirurgicale si au pierdut in greutate, persoanele care iau medicamente impotriva convulsiilor, persoanele aflate in convalescenta si cele care sufera de unele boli cronice, au nevoie de aport exogen de vitamine si minerale.
  • Sprijinirea zilnica a proceselor metabolice din organism si pentru mentinerea vitalitatii. Lipsa sau insuficienta de vitamine si minerale din organism determina tulburari metabolice si instalarea unor afectiuni denumite avitaminoze sau hipovitaminoze.
  • Suplimentarea necesarului de vitamine si minerale in cazul dietelor neechilibrate, de exemplu, persoanele care tin cure de slabire frecvente. In incercarea de a pierde in greutate, unele persoane isi reduc consumul alimentar si astfel pot risca sa ajunga la un dezechilibru dietetic datorat cantitatii relativ mici de hrana. Cu toate ca ei isi maresc de obicei consumul de fructe si legume, mentinand astfel o doza sanatoasa de vitamina C, beta-caroten, folati, magneziu si potasiu, alti micronutrienti sunt afectati in mod nefavorabil. Printre acestia se numara fierul, zincul, riboflavina, iodul si calciul. Cei care renunta, de exemplu, la produsele lactate obtin greu suficient calciu. De aceea, un supliment de vitamine si minerale este o precautie inteleapta pentru cei care tin cure de slabire.
  • Dieta vegetariana poate sa contina mai multi micronutrienti decat o dieta nevegetariana, dar exista unele vitamine si minerale care sunt mai abundente in alimentele animale si mai usor absorbabile. Vegetarienii stricti care nu mananca nici un fel de produse animale risca sa ajunga la deficiente. Vitaminele si mineralele care trebuie supravegheate in dieta vegetariana sunt vitamina B12, riboflavina, calciul, vitamina D, fierul, zincul si iodul. Exista surse alimentare pentru toti acesti nutrienti, dar multi vegetarieni prefera sa foloseasca produse naturiste (suplimente alimentare) pentru a fi siguri ca au aportul adecvat. Toti vegetarienii si in special femeile, risca sa se anemieze din cauza consumului scazut de fier, pentru ca fierul „hem” din carne este mai usor disponibil si in cantitati mai mari decat forma de fier din plante.

Mod de administrare: 1 tableta/zi.
Prezentare: flacon cu 30 tablete.

inapoi la multivitamine

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro