0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Papaya Plus - produs naturist pentru o digestie sanatoasa

Flacon cu 90 tablete masticabile
Pret: 74,80 RON

Pentru o digestie sanatoasa, sa ne bucuram de fiecare masa!

Tratament naturist cu enzime digestive din papaya, amilaza fungica, lipaza fungica, lactaza fungica si clorofila, enzime care ajuta la descompunerea proteinelor, carbohidratilor, grasimilor si lactozei!

Produs naturist sub forma de tablete masticabile!

Enzimele sunt substante naturale prezente in toate organismele vii, animale si vegetale. Fara enzime nu exista viata, ele au rolul foarte important de a initia, conduce si accelera diferitele reactii din organism, de aceea ele poarta denumirea de biocatalizatori. Functionarea normala a organismului viu este rezultatul actiunii armonioase a tuturor sistemelor enzimatice, orice modificare a unei enzime sau absenta ei totala atrage tulburarea intregului sir de reactii metabolice la care participa acea enzima. Cercetarile medicale au demonstrat ca orice simptom patologic poate fi asociat unui proces metabolic perturbat, ceea ce inseamna ca simptomul isi are drept cauza comportarea anormala a uneia sau mai multor enzime.

Enzimele digestive sunt necesare pentru digestia a trei tipuri de alimente si transformarea lor in principii nutritive: digestia proteinelor – enzime proteolitice sau proteaze, digestia hidratilor de carbon - amilaze si digestia grasimilor – lipaze. Aceste enzime faciliteaza digestia si extrag din alimente substantele nutritive vitale. Lipsa oricarei enzime digestive conduce la perturbari metabolice digestive, dar si la apatiria unor boli mai mult sau mai putin grave: indigestie, balonare, gastrita, ulcer gastric, ulcer duodenal, colita, colita ulcerativa, enterocolita, boala Crohn, colon iritabil, dereglare metabolica pancreatica, inflamatii pancreatice, hepatice si intestinale, dispepsii de putrefactie si fermentatie, infectii digestive etc.

Papaya plus - produs naturist – 1 tableta contine:
Pulbere de papaya (Carica papaya) - 200 mg
Amilaza fungica (5000 DU) – 30 mg
Lipaza fungica (5000 FIP) – 25 mg
Lactaza fungica – (1000 ALU) – 5 mg
Clorofila – 1 mg

Papaya este supranumit "fructul ingerilor" pentru aroma sa si gustul dulce, dar si pentru efectele benefice in tratarea mai multor boli, confirmate de cercetarile stiintifice. Fructul de Papaya (Carica papaya) este bogat in papaina, proteina renina, caroten, proteine, fructoza, Fe, Ca, P, vitamina C si alte elemente nutritive si mai mult de 17 tipuri de aminoacizi. Dar cel mai important ingredient este papaina, enzima proteolitica extrem de pretioasa, care ajuta la digestia tuturor alimentelor, indeosebi a amidonului, a grasimilor, a alimentelor de origine animala cat si de origine vegetala. Participa la descompunerea si prelucrarea proteinelor din alimente si transformarea lor in peptide si acizi aminati, substante asimilabile la nivel intestinal.

Papaya, produs naturist, imbunatateste in mod natural digestia si combate neplacerile (balonari, jena gastrica, senzatie de “prea-plin” etc.) cauzate de un regim alimentar inadecvat. Pe langa imbunatatirea digestiei, papaya este un antiinflamator redutabil, ajuta organismul uman si in alte probleme de sanatate: circulatorii (ateroscleroza, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, prevenirea infarctului miocardic), diabet, imunitate deficitara, ulcer gastric, ulcer duodenal etc.

Amilaza fungica (micozime) reprezinta o clasa de enzime extrase din fermentatia unor plante cu ajutorul unei ciuperci inrudite cu mucegaiul si anume Aspergillus oryzae. Amilaza fungica (micozime) digera amidonul din alimente pana la zaharuri simple, usor asimilate de organismul uman. Amidonul este o substanta greu digerabila, insa, produsul final obtinut in urma metabolizarii acestuia este glucoza, cunoscuta ca furnizor de energie in organism. Deoarece organismul uman nu produce micozime in mod natural, acestea pot fi aduse doar prin aport exterior. Micozimele (amilaza fungica) sunt folosite in formule de enzime digestive, asociate cu alte enzime, pentru sustinerea intregului proces digestiv si a metabolismului.

Lipaza fungica - enzima lipaza are rol esential in transportul si digestia lipidelor continute in alimentele ingerate (colesterol, trigliceride, grasimi, uleiuri). Lipaza hidrolizeaza trigliceridele in digliceride, in monogliceride, care la randul lor sunt transformate in glicerol si acizi grasi. Lipaza este produsa in principal de pancreas, dar si de ficat, intestin, limba, stomac si multe alte celule. Fungii si bacteriile pot secreta lipaze pentru a facilita absorbtia nutrientilor din mediul extern sau lipaze secretate pentru a reusi invazia unei noi gazde. Lipazele fungice (secretate de exemplu de Rhisopus Arrhisus) au suscitat interes ca resursa farmacoterapeutica intrucat prezinta o rezistenta crescuta in mediul acid din stomac si pe intreg tractul digestiv.

Lactaza fungica – enzima lactaza este necesara in organism pentru digestia lactozei, glucid component al laptelui si derivatelor din lapte, la care, o mare parte a populatiei globului prezinta un grad mai mare sau mai mic de sensibilitate digestiva. Spre deosebire de copilarie, odata cu inaintarea in varsta, nivelul de lactaza din organism scade drastic, motiv pentru care necesita un aport exogen suplimentar pentru o digestie sanatoasa. Lactaza fungica (obtinuta din Aspergillus oryzae, Aspergillus niger, Penicillium sp., Geotrichum candidum sau Candida lypolitica), are pH optim 4,5–5,5, rezista la aciditatea gastrica, este o enzima foarte utila pentru o digestie sanatoasa.

Clorofila este "sangele" verde al plantelor care realizeaza fotosinteza, fiind considerata un simbol al vietii. Este obtinuta din lucerna (alfalfa) planta foarte valoroasa terapeutic, deoarece contine toate vitaminele, mineralele si oligoelementele de care are nevoie organismul uman si este o sursa bogata de clorofila. Clorofila asigura igiena tractului digestiv de la gura pana la rect: inlatura halena (respiratia urat mirositoare), asigura igiena dentara si sanatatea dintilor, vindeca leziunile gingivale (gingivita), amelioreaza durerile de gat. Are actiune antiseptica, inhiba dezvoltarea agentilor patogeni in tractul intestinal si regleaza flora intestinala normala, are actiune antimicotica (in candidoza). Neutralizeaza toxinele bacteriene (produse de exemplu de Clostridium, stafilococ auriu, enterococi), reduce productia de gaze intestinale. Are efect alcalinizant si cicatrizant in gastrita, ulcer gastric si ulcer duodenal. Trateaza indigestia, colita si balonarea, regleaza peristaltismul intestinal, are efect usor laxativ in constipatie.

Un tratament naturist cu Papaya Plus este foarte util deoarece are urmatoarele actiuni in organism: ajuta in digestia imperfecta (constipatie, diaree, balonare), are efect calmant asupra sistemului nervos autonom al stomacului, suprima durerile din gastrita, ulcer gastric si ulcer duodenal, are actiune asupra hiperaciditatii gastrice si favorizeaza un bun echilibru acido-bazic, stimuleaza secretia sucului biliar (in dischinezie biliara), regleaza activitatea ficatului, pancreasului (in dereglare metabolica pancreatica, inflamatii pancreatice) si a intestinului gros, are efect antiinflamator asupra mucoasei gastrice si intestinale (gastrita, ulcer gastric, ulcer duodenal, colita, colita ulcerativa, enterocolita, colon iritabil, boala Crohn), are proprietati antiseptice recunoscute (inhiba inmultirea florei bacteriene toxice in intestin si are proprietate bactericida mai ales asupra Bacillus subtilis, Salmonella typhi, Pseudomonas aeruginosa si Staphylococcus aureus).

Mod de administrare: 1-3 tablete masticabile/zi, in timpul meselor sau imediat dupa mese.
Prezentare: flacon cu 90 tablete masticabile.

inapoi la digestie usoara

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro