0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Probio Balance - pentru o flora intestinala echilibrata si sanatatea aparatului digestiv

Flacon cu 60 tablete masticabile
Pret: 89,20 RON

Probio Balance este un produs unic din gama de produse CaliVita, un probiotic complex, suplimentat cu prebiotice. Probio Balance este preparat sub forma de tablete masticabile, care, datorita gustului lor placut, pot fi administrate si copiilor. Produs probiotic complex care actioneaza pentru pastrarea florei intestinale benefice si sanatatea aparatului digestiv.

Probiotice inseamna "pentru viata" si sunt microorganisme vii, nepatogene, bacterii prietenoase, care influenteaza pozitiv sanatatea umana si care fac parte in mod natural din flora intestinala.

Antibioticele administrate pe cale orala, dar si multi alti factori distrug flora intestinala utila si astfel se creeaza posibilitatea inmultirii unor germeni patogeni si a ciupercii Candida albicans, fapt care provoaca balonare, constipatie, diaree si alte dereglari ale digestiei.

Administrarea de probiotice (tratament naturist) regleaza echilibrul acid-alcalin, accelereaza descompunerea alimentelor ingerate facandu-le asimilabile; impiedica proteinele nedescompuse sa intre in circuitul sanguin; protejeaza mucoasa intestinala in boala Crohn, gastrita, colita ulceroasa, ulcer gastro-duodenal, dischinezie biliara, amelioreaza manifestarile de colon iritabil; previn si trateaza constipatia si diareea infectioasa si neinfectioasa, reduc flatulenta, balonarea si halena de origine digestiva.

Flora intestinala normala:Gura nou-nascutului se infecteaza cu germeni din tractul genital al mamei in timpul nasterii. Dupa cateva zile, aceasta flora este inlocuita cu o microflora asemanatoare celei din gura mamei. In gura si in esofag traiesc germeni comensali: stafilococ, streptococ, spirili, bacili sporulati si nesporulati etc. Saliva spala in permanenta gura, nepermitand o inmultire prea mare a bacteriilor. Stomacul este steril datorita actiunii bactericide a acidului clorhidric pe care il secreta. Intestinul subtire este de asemenea steril in portiunea initiala si se populeaza treptat cu germeni catre intestinul gros. Numarul germenilor din intestinul gros este foarte mare, la acest nivel este prezenta o flora rezidenta si flotanta.

Flora rezidenta contine:
1. Flora de fermentatie: lactobacili aerobi si anaerobi, Streptococcus faecalis, Clostridium bifermentans, E.coli (diferite tipuri), Citrobacter, Klebsiella etc. Germenii intestinului gros sintetizeaza vitamine: tiamina, riboflavina, vitamina PP, piridoxina, biotina, acid folic, acid pantotenic si vitamina K.
2. Flora de putrefactie: Clostridium sporogenes, histoliticum, Proteus vulgaris, Proteus mirabilis, Pseudomonas pyocianea, Bacillus subtilis etc.

Flora flotanta: E.coli diverse tipuri patogene, Proteus morganii, rettgeri etc., Providence, Hafnia, Serratia, Aerobacter, stafilococ auriu (patogen), levuri si mucegaiuri.

Flora intestinala dereglata:In mod normal, in organismul uman exista un echilibru intre bacterii benefice (in numar mare), bacterii daunatoare (in numar mic) si ciuperci (de exemplu Candida). Antibioticele distrug bacteriile si nu afecteaza ciupercile, ciuperci care se vor dezvolta excesiv, acesta fiind motivul pentru care numeroase tratamente cu antibiotice dau nedorita candidoza vaginala sau bucala. In cursul tratamentelor cu antibiotice, are loc, in mod secundar si o sterilizare a tubului digestiv, care poate produce organismului o carenta importanta de vitamine (prin disparitia florei microbiene care le sintetizeaza). Tratament naturist: In aceste situatii se administreaza bolnavului, concomitent cu antibioticele, vitamine si probiotice (cultura de bacterii lactice) pentru inlocuirea florei microbiene a tubului digestiv sterilizata de antibiotice.

Un ritm de viata prea alert, un mod de viata dezordonat, o alimentatie necorespunzatoare cu erori alimentare zilnice, stresul, oboseala cronica, etc. determina iritatia mucoasei intestinale, mucoasa nu isi mai indeplineste rolul de bariera, permitand unor substante daunatoare sa patrunda in organism.

Flora intestinala dereglata este sursa multor afectiuni: tranzit intestinal dereglat, stare generala proasta a organismului, incapacitate de absobtie a nutrientilor la nivel intestinal, balonare, flatulenta, constipatie, diaree, crampe, greata, zgomote intestinale, dureri de cap, imunitate scazuta, se instaleaza sindromul de colon iritabil (in perioadele de stres maxim), infectii cu ciuperci etc.

Probio Balance, produs naturist, o tableta masticabila contine:
Cultura probiotica - 4 miliarde UFC
    Lactobacilus acidophilus..............................335,00 mg
    Bifidobacterium longum..............................17,87 mg
    Lactobacilus rhamnosus............................70 mg
Fructo-oligozaharide (FOZ)....................................25 mg

Probioticele (Lactobacilus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacilus rhamnosus) sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor distructive ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se multiplice in colon. Ele blocheaza inmultirea bacteriilor patogene, ajutand la mentinerea florei intestinale normale.

Prebioticele (fructo-oligozaharide) nu sunt bacterii, ci carbohidrati complecsi care constituie hrana exclusiva a probioticelor.

Produsele care contin atat probiotice, cat si prebiotice, se numesc simbiotice. ProbioBalance al firmei CaliVita este un produs simbiotic: contine trei specii de probiotice (ajungand la un numar de 4 miliarde de germeni, prezenti in mod natural si in organismul uman) si prebiotice (asigurate prin prezenta fructozo-oligozaharidelor).

Probioticele prezente in produsul naturist Probio Balance ajuta la reintroducerea in tractul intestinal a acestor bacterii prietenoase, esentiale pentru buna functionare a organismului. Refac flora intestinala: cresc numarul de bacterii "prietenoase" si distrug bacteriile patogene (virusul febrei aftoase, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Clostridium, Salmonella, paraziti intestinali etc.). Au efect antimicotic in candidozele bucale, digestive, urogenitale, la degetele mainilor si picioarelor etc.

Digestie: administrarea de probiotice (tratament naturist) regleaza echilibrul acid-alcalin, accelereaza descompunerea alimentelor ingerate facandu-le asimilabile; impiedica proteinele nedescompuse sa intre in circuitul sanguin; protejeaza mucoasa intestinala in boala Crohn, gastrita, colita ulceroasa, ulcer gastro-duodenal, dischinezie biliara si amelioreaza manifestarile de colon iritabil; previn si trateaza constipatia si diareea infectioasa si neinfectioasa, reduc flatulenta, balonarea si halena de origine digestiva.

Intoleranta la lactoza: secreta enzime, mai ales lactaza, care ajuta la digestia nutrientilor in caz de tulburari ale catabolismului lactozei.

Imunitate: cresc capacitatea limfocitelor de a secreta mediatori ai imunitatii si elimina endotoxinele care declanseaza bolile autoimune.

Ficat: imbunatatesc circulatia sanguina la nivelul ficatului, scad presiunea in vena porta din ciroza cu varice esofagiene.

Sintetizeaza aminoacizii valina, treonina, si acidul aspartic, produc enzime digestive importante, proteine, vitamine din complexul B, cresc biodisponibilitatea calciului, zincului, manganului si fosforului. Sunt utili in herpes, acnee, psoriazis si alte boli dermatologice.

Mod de administrare: 1 - 2 tablete masticabile/zi sau conform recomandarilor medicului.
Prezentare: flacon cu 60 tablete masticabile.

inapoi la digestie usoara

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro