0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Pure Yucca - Yucca - "Arborele vietii"

Flacon 100 capsule
Pret: 55,63 RON

Yucca este un arbust vesnic verde al pustiurilor, originar din Statele Unite ale Americii, Mexic si insulele din Marea Caraibelor.

Pentru indienii din zona de desert a Americii de Sud, planta Yucca este de uz cotidian, ei folosind toate partile acesteia - fructul, florile, tulpina fibroasa, frunzele si radacina.

Yucca este cunoscuta si folosita de oameni de 3000 de ani si datorita efectelor sale miraculoase i s-a dat denumirea de " arbore al vietii ".

Yucca face posibila autovindecarea organismului, contribuind la detoxifierea acestuia, prin indepartarea substantelor toxice si lipidelor , datorita substantele exceptionale pe care le contine : numeroase enzime, clorofila, antioxidanti si alte substante active, dar cele mai importante sunt saponinele (sapo = sapun).

Aceste substante leaga colesterolul din alimentele inca nedigerate din intestin si le elimina, astfel previne si trateaza:

 • hipercolesterolemia, ateroscleroza si infarctul de miocard;
 • in hepatite, ciroze, detoxifica ficatul bolnav;
 • in artrite, artroze, reumatism, guta, saponinele, care seamana foarte mult cu cortizonul, au rol antiinflamator, detoxifiant al articulatiilor si, in timp, amelioreaza aceste boli;
 • in viroze si infectii bacteriene, impiedica inmultirea virusilor si bacteriilor;
 • in cancer, saponinele impiedica dezvoltarea celulelor cancerigene;
 • saponinele asigura curatarea sistemului digestiv si in acest fel impiedica iritatia accentuata si constipatia( ca urmare a constipatiei netratate, rezulta un proces de fermentatie si putrefactie in intestinul gros, astfel apare pericolul ca, prin preluarea apei din intestinul gros, sa fie preluate si toxinele, care mai tarziu apar in sange, deci tractul digestiv este la fel de important in cadrul organismului ca si vasele sanguine);
 • Yucca are efect diuretic, astfel stimuleaza eliminarea substantelor toxice din organism si contribuie la buna functionare a proceselor metabolice;
 • in obezitate, Yucca favorizeaza o digestie mai buna a alimentelor, astfel creeaza senzatia de "satietate", acesta fiind un efect pozitiv pentru persoanele care vor sa slabeasca;
 • Yucca stimuleaza circulatia limfatica pericelulara, astfel, substantele nutritive ajung mai repede in celule, iar reziduurile metabolice sunt eliminate mai rapid.

Toxinele acumulate de-a lungul anilor, contribuie la degenerarea fizica si psihica a organismului. Studiile efectuate, au dovedit ca majoritatea bolilor sunt cauzate de functionarea necorespunzatoare a aparatului excretor , astfel toxinele se acumuleaza in organism la diferitele sale nivele ( sistem nervos, piele, ochi, ficat, articulatii, rinichi, plamani, colon, sange etc.) si astfel organismul sufera de intoxicatie cronica - autointoxicare - care duce la boli foarte severe.

Produsul naturist - Pure Yucca - se consuma cu multe lichide ( minim 2 litri pe zi ), pentru a dizolva si elimina toxinele din organism.

Folosirea continua a produsului naturist Pure Yucca , asigura detoxifierea permanenta a organismului

Mod de administrare: 3x1 capsule pe zi, sau conform recomandarilor medicului, inainte de mesele principale, cu multe lichide (minim 2 litri pe zi).
Prezentare: flacon cu 100 capsule.

inapoi la extracte din plante

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
 • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
 • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
 • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro