0769 111 211 comenzi@tratamentnaturist.ro

Vitamina C 1000 Plus - in profilaxie si tratament naturist

Vitamina C 1000 Plus

Flacon 100 tablete
Pret: 108.35 RON

Vitamina C este vitamina a carei carenta determina scorbutul, de aceea se mai numeste si acid ascorbic (a = fara; scorbic = radacina cuvantului scorbut). Vitamina C naturala (acid ascorbic natural) este o vitamina hidrosolubila, factor enzimatic implicat in numeroase reactii fiziologice. Se pune intrebarea, cum este mai bine, sa folosim vitamine sintetice sau vitamine naturale?

Vitaminele sintetice sunt ignorate de organism si eliminate in cateva ore, pe cand produsul natural pastreaza stereochimia si sinergiile si este singurul care poate garanta activitatea biologica a vitaminelor si folosirea lor optima pentru organism.

Savantul maghiar Szent-Gyorgyi Albert a fost primul care a extras vitamina C din ardei si pentru aceasta descoperire a fost distins cu Premiul Nobel.

Linus Pauling, un alt savant laureat al Premiului Nobel, a considerat ca vitamina C se poate administra profilactic si in tratament naturist in numeroase boli, de la banalul guturai pana la cancer.

Urmand tendintele consumului de produse organice si aplicand cele mai moderne tehnologii, CaliVita a creat C1000 Plus, in care, megadoza de vitamina C a fost completata cu macese provenite din culturi organice. Vitamina C 1000 Plus este un preparat cu absorbtie lenta, cu efect retard. Vitamina C se gaseste in zarzavaturi, legume si fructe, sursa naturala principala o constituie insa macesele, in care se gaseste impreuna cu flavonoide, care sporesc efectele acidului ascorbic.

Profilaxie si tratament naturist cu vitamina C 1000 Plus (vitamina C naturala)

Antioxidant- vitamina C naturala este un antioxidant de exceptie ce contribuie activ la franarea proceselor degenerative din organism. Vitamina C protejeaza direct organismul fata de toxinele bacteriene, intoxicatiile medicamentoase, tabagism, alcoolism si poluarea aerului, este foarte utila in imunitate deficitara, infectii, cresterea si reconstructia tesuturilor, gingivita, boli cardiovasculare, cancer, afectiuni osteoarticulare, anemie, sterilitate masculina. Vitamina C neutralizeaza si face posibila eliminarea din organism a metalelor grele: mercur, plumb, cadmiu, aluminiu si cupru provenite din apa de robinet.

Imunitate deficitara - cea mai de seama printre multiplele functii ale vitaminei C este, probabil, rolul major pe care il joaca in sistemul imunitar. Potrivit numarului mare de dovezi, ea ajuta la cresterea rezistentei organismului fata de o serie intreaga de boli, inclusiv infectii si cancer. In acest sens, se cunoaste ca globulele albe contin de 60 de ori mai multa vitamina C decat plasma sanguina; vitamina C naturala permite mobilizarea mai rapida a globulelor albe si le ajuta sa atace bacteriile, virusii etc. si este indispensabila pentru sinteza de anticorpi; in cantitati mari are efect antiviral, prin favorizarea sintezei interferonului care penetreaza virusul din celule (in gripa si alte viroze).

Infectii - "Vitamina C actioneaza in organism ca un maturator, ridicand tot felul de gunoaie, inclusiv gunoiul viral", spune medicul Keith Sehnert. Vitamina C naturala are rol in imunitate si este utilizata in tratamentul tuturor starilor febrile si infectiilor date de bacterii, virusi, ciuperci, paraziti: gripa, coriza, hepatita, bronsita, tuberculoza, herpes etc.

Boli cardiovasculare - vitamina C actioneaza in multe feluri pentru a ajuta la prevenirea instalarii unor boli cardiovasculare (hipertensiune arteriala, ateroscleroza, infarct miocardic, accident vascular cerebral): regleaza metabolismul lipidelor, scade colesterolul sanguin si trigliceridele, reduce oxidarea LDL "colesterol rau" si astfel ajuta la prevenirea oricarei distrugeri la nivelul peretilor celulari, accelereaza conversia directa a colesterolului in acizi biliari si astfel organismul elimina colesterolul in exces, ajuta la repararea peretilor arteriali si previne depozitarea colesterolului la acest nivel.

Cresterea si reconstructia tesuturilor- acidul ascorbic natural este implicat in sinteza colagenului (substanta albuminoida care intra in componenta tesutului conjunctiv, cartilaginos si osos si care asigura starea de sanatate a pielii, parului si unghiilor, a oaselor si articulatiilor), de aceea vitamina C are functie majora in formarea si reformarea tesutului conjunctiv, in dezvoltarea normala a copiilor, in artrite si artroze, in vindecarea ranilor si arsurilor.

Gingivita- vitamina C (acid ascorbic natural) ajuta la intarirea capilarelor (vasele de sange cele mai mici) si a peretilor celulari, de aceea este foarte utila ca tratament naturist in gingivita, prin oprirea sangerarii gingiilor si asigurarea unor gingii puternice si sanatoase.

Functia cerebrala- vitamina C permite sinteza aminelor cerebrale ca dopamina, noradrenalina, adrenalina (mediatori de importanta capitala in transmiterea influxului nervos intre neuroni) si astfel mareste atentia si concentrarea. In depresii, stari maniaco-depresive si schizofrenie, folosind in tratament doze considerabile de vitamina C, se obtin rezultate multumitoare.

Cancer - numeroase studii au demonstrat o corelatie intre consumul alimentelor cu continut scazut de vitamina C si predispozitia la cancer; vitamina C, ca antioxidant, impiedica formarea de nitrozamine (substante cancerigene) care se formeaza din nitratii prezenti in alimente; vitamina C atenueaza consecintele efectelor secundare din chimioterapie si radioterapie.

Sange - in anemie, tratamentul cu vitamina C + Fier accelereaza formarea de globule rosii si formarea hemoglobinei. In sindroamele hemoragice, vitamina C este indispensabila in coagularea sangelui.

Boli cardiovasculare - prin actiunea sa antioxidanta de exceptie, vitamina C regleaza metabolismul lipidelor, scade colesterolul sanguin si trigliceridele, accelereaza conversia directa a colesterolului in acizi biliari si astfel organismul elimina colesterolul in exces, impiedica depunerea colesterolului pe peretii arterelor si evita blocarea circulatiei normale a sangelui, previne si ajuta in ateroscleroza, hipertensiune arteriala, infarct miocardic, accident vascular cerebral.

Afectiuni osteoarticulare - asocierea Calciu + Vitamina C, accelereaza vindecarea fracturilor si reformarea osului; in artrite, artroze, dureri lombare, reumatism, un tratament naturist util este: Vitamina C + Vitamina E + cartilaj de rechin.

Sterilitate masculina - vitamina C naturala, ca antioxidant, este benefica pentru spermatozoizii barbatilor aflati sub stres oxidativ (de exemplu fumatorii) deoarece neutralizeaza radicalii liberi, astfel ca, dupa minim 2 luni de tratament spermatozoizii devin mai mobili.

O lipsa moderata de vitamina C produce iritabilitate, depresie, apatie, articulatii inflamate si moi (artrite, artroze), pierderea poftei de mancare, stare de slabiciune, oboseala, neliniste, sangerari sub piele si in cavitatea bucala (gingivita), iar la copii este impiedicata dezvoltarea normala.

Atentie!
In starile febrile creste necesarul de vitamina C al organismului! Persoanele care au nevoie de un aport de vitamina C mai mare decat cel normal sunt: fumatorii, persoanele in varsta, femeile care iau anticonceptionale, persoanele care iau steroizi, analgezice, aspirina sau cantitati exagerate de alcool!

C 1000 Plus - 1 tableta contine:
Vitamina C
....................................1000 mg
Pulbere de macese organice..............125 mg

Mod de administrare: 1 tableta/zi sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon cu 100 tablete.

inapoi la vitamine

Produsele naturiste pot fi comandate prin:

De ce sa alegi produsele noastre!

  • Background profesional deosebit - Calivita iti ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 25 de ani
  • Materiale prime naturale ce provin din surse de cea mai inalta calitate. Utilizam formule cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica
  • Oferim 100% garantia calitatii pentru toate produsele noastre
  • Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration)
  • Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sanatatii

BioHarmonex 4 - aparat de tratament la domiciliu prin biorezonanta

Bioharmonex influenteaza si stimuleaza campul electromagnetic natural generat de anumite tesuturi din organism, intensificand functia naturala a metabolismului si puterea de vindecare a organismului...

vezi detalii

Afla avantajele unui
Card de Membru Calivita

Daca esti client fidel si cunosti calitatea produselor naturiste Calivita sau esti client nou si intentionezi sa cumperi aceste produse, inscrie-te ca Membru Consumator...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!


Mobil: 0769 111 211
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro