0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Vitamina C 300 Plus - in profilaxie si tratament naturist

Flacon 120 tablete
Pret: 63,78 RON

C 300 Plus este un produs naturist ce contine vitamina C naturala si flavonoide, este un preparat cu absorbtie lenta, cu efect retard. Vitamina C (acid ascorbic natural) este o vitamina hidrosolubila, factor enzimatic implicat in numeroase reactii fiziologice. Se pune intrebarea, cum este mai bine, sa folosim vitamine sintetice sau naturale?

Vitaminele sintetice sunt ignorate de organism si eliminate in cateva ore, pe cand produsul natural pastreaza stereochimia si sinergiile si este singurul care poate garanta activitatea biologica a vitaminelor si folosirea lor optima pentru organism. Vitamina C se gaseste in zarzavaturi, legume si fructe, sursa naturala principala o constituie insa macesele, in care se gaseste impreuna cu bioflavonoide, care sporesc efectele acidului ascorbic.

Savantul maghiar Szent-Gyorgyi Albert a fost primul care a extras vitamina C din ardei si pentru aceasta descoperire a fost distins cu Premiul Nobel. Linus Pauling, un alt savant laureat al Premiului Nobel, a considerat ca vitamina C se poate administra profilactic si in tratament naturist in numeroase boli, de la banalul guturai pana la cancer.

Profilaxie si tratament naturist cu C 300 (Vitamina C naturala)

Exista numeroase boli si disfunctii din organism in care se impune suplimentarea alimentatiei cu vitamina C. Printre acestea se numara: stari nervoase, imunitate deficitara, unele infectii (virale, bacteriene, parazitare, fungice), stari febrile, hipercolesterolemie, depresii, alcoolism, cancer, sterilitate masculina, varice, ulcere varicoase, hemoroizi etc.

Imunitate si infectii - vitamina C naturala (produs naturist) ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, globulele albe contin de 60 de ori mai multa vitamina C decat plasma sanguina; este utilizata profilactic si terapeutic (ca adjuvant) in infectiile date de bacterii, virusi, ciuperci, paraziti: gripa, coriza, hepatita, bronsita, tuberculoza, herpes etc.; vitamina C naturala permite mobilizarea mai rapida a globulelor albe, le ajuta sa atace bacteriile, virusii etc., este indispensabila pentru sinteza de anticorpi; in cantitati mari are efect antiviral prin favorizarea sintezei si activitatii interferonului care penetreaza virusul din celule (gripa si alte viroze); este foarte frecvent utilizata si foarte eficienta in stari febrile.

Antioxidant - neutralizeaza si face posibila eliminarea din organism a metalelor grele: mercur, plumb, cadmiu, aluminiu si cupru provenite din apa de robinet; acorda protectie directa fata de toxinele bacteriene, intoxicatiile medicamentoase, tabagism si poluarea aerului.

Hipercolesterolemie - vitamina C naturala ca antioxidant de exceptie, regleaza metabolismul lipidelor, scade colesterolul sanguin si trigliceridele, accelereaza conversia directa a colesterolului in acizi biliari si astfel organismul elimina colesterolul in exces.

Reconstructia tesuturilor - vitamina C are functie majora in formarea si reformarea tesutului conjunctiv (colagen), previne uzura celulara, incetineste procesul de imbatranire, ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor, este utila in artrite, artroze, reumatism, rani, arsuri.

Functia cerebrala - acidul ascorbic natural permite sinteza aminelor cerebrale (dopamina, noradrenalina, adrenalina) mediatori de importanta capitala in transmiterea influxului nervos intre neuroni, mareste atentia si concentrarea. In depresii, stari maniaco-depresive si schizofrenie, folosind in tratament doze considerabile de vitamina C, se obtin rezultate multumitoare.

Cancer - numeroase studii au demonstrat o corelatie intre consumul alimentelor cu continut scazut de vitamina C si predispozitia la cancer; vitamina C, ca antioxidant, impiedica formarea de nitrozamine (substante cancerigene) care se formeaza din nitratii prezenti in alimente; vitamina C atenueaza consecintele efectelor secundare din chimioterapie si radioterapie.

Afectiuni osteoarticulare - asocierea Calciu + Vitamina C, accelereaza vindecarea fracturilor si reformarea osului; in artrite, artroze, dureri lombare, reumatism, tratamentul de fond este: Vitamina C + Vitamina E + cartilaj de rechin.

Sange - in anemie, tratamentul cu Vitamina C + Fier accelereaza formarea de globule rosii si formarea hemoglobinei. In sindroamele hemoragice, vitamina C este indispensabila in coagularea sangelui. Combinatia Vitamina C + Flavonoizi este eficace ca tratament naturist in caz de varice, ulcere varicoase si hemoroizi.

In sterilitatea masculina dupa minim 2 luni de tratament naturist cu vitamina C naturala, spermatozoizii devin mai mobili.

Alcoolismul altereaza sistemul digestiv si ficatul, de aceea este indicata suplimentarea cu cantitati mari de vitamina C naturala.

O lipsa moderata de vitamina C produce iritabilitate, depresie, apatie, articulatii inflamate si moi (artrite, artroze), pierderea poftei de mancare, stare de slabiciune, oboseala, neliniste, sangerari sub piele si in cavitatea bucala (gingivita), iar la copii este impiedicata dezvoltarea normala.

Atentie!
In starile febrile creste necesarul de vitamina C al organismului! Persoanele care au nevoie de un aport de vitamina C mai mare decat cel normal sunt: fumatorii, persoanele in varsta, femeile care iau anticonceptionale, persoanele care iau steroizi, analgezice, aspirina sau cantitati exagerate de alcool!

C - 300 - 1 tableta contine:
Vitamina C...............................................300 mg
Macese .....................................................100 mg
Complex de bioflavonoide din citrice............30 mg

Mod de administrare: 1 tableta/zi sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon cu 120 tablete.

inapoi la vitamine

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro