tratamentnaturist.ro
tratament naturist
Vitamine
Minerale si oligoelemente
Multivitamine
Antioxidanti
Digestie usoara
Scaderea greutatii corporale
Extracte din plante
Alte suplimente alimentare
Produse pentru maini, corp si par
Aparatul de biorezonanta(biofeedback) QXCI - SCIO
Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...
Pentru comenzi si detalii,
va rugam sa ne contactati!
Mobil: 0741.018.612
comenzi@tratamentnaturist.ro
detalii la pagina "COMENZI"
 
 

Digestive enzimes - tratament naturist cu o gama larga de enzime naturale

Digestia consta in totalitatea proceselor mecanice si enzimochimice, intretinute de activitatile motorii si secretorii ale organelor digestive, prin care substantele organice din alimente sunt transformate in substante solubile si absorbabile.

Etapa finala este absorbtia, trecerea substantelor solubile din lumenul digestiv, prin mucoasa si prin peretii capilarelor sanguine sau limfatice, in circulatie. Resturile alimentare care nu se digera, impreuna cu unii produsi de secretie sunt excretate.

Enzime digestive: La nivelul cavitatii bucale: amilaza salivara si lizozim. In stomac, enzime din sucul gastric: pepsina, lipaza, lizozim, gelatinaza, kinine. Digestia este finisata in intestinul subtire , iar la nivelul primei portiuni a intestinului se varsa sucul pancreatic si bila. Sucul pancreatic contine amilaza, lipaze si proteaze.

Flacon 100 tablete
Pret: 84,66 RON

Ficatul , glanda anexa a tubului digestiv, intervine in metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, vitaminelor si substantelor minerale. Sucul intestinal contine pepsina, tripsina, nucleozidaza, lipaze, amilaza, maltaza, lactaza, invertaza.In colon nu se secreta enzime, acesta este numai un depozit temporar pentru deseurile rezultate din digestie si absorbtie. O deficienta prelungita a enzimelor digestive poate duce la inflamatii cronice, indigestie, intoleranta la alimente, inapetenta, balonare, flatulenta, halena, gastrita, ulcer gastro-duodenal, constipatie, diaree, dischinezie biliara, colon iritabil, obezitate, migrene, stare de oboseala etc. Cercetarile au demonstrat efectul pozitiv al unui tratament naturist cu enzime digestive prin care se imbunatateste digestia si se elimina toxinele.

Digestive Enzimes este un produs naturist care contine o gama larga de enzime naturale. In primul rand, spectrul larg de actiune se datoreaza amestecului de enzime format din pepsina, papaina , pancreatina, proteaza si bromelaina care descompun proteinele - din carne - in aminoacizi, iar amilaza descompune carbohidratii. Betaina HCl este o substanta chimica naturala ce se poate gasi in stomac, participa la digestia grasimilor si proteinelor si este necesara pentru absorbtia adecvata a proteinelor, calciului, vitaminei B12 si fierului.

Turmericul, planta folosita ca un colorant alimentar. Studiile efectuate asupra curcuminei - principala substanta activa - au demonstrat proprietatile sale pozitive in afectiunile digestive si ca stimulator al secretiei biliare.
Chimenul, planta aromatizanta folosita inca din antichitate ca remediu pentru probleme digestive, contine uleiuri esentiale care stimuleaza secretia enzimelor digestive, imbunatatind digestia si absorbtia. Principala sa substanta activa este terpenoidul numit anetol si care inhiba spasmele tractului digestiv. Este benefic in indigestie, constipatie, dureri abdominale, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, are proprietati diuretice, antimicrobiene si analgezice.
Bromelaina este denumirea unui grup de enzime puternice care descompun proteinele si se gaseste in ananas, imbunatateste actiunea unor enzime cum ar fi tripsina sau pepsina.

Digestive Enzimes are efecte benefice in tulburarile digestive - indigestie, constipatie, diaree, balonare, flatulenta, gastrita, ulcer gastro-duodenal, colon iritabil, dischinezie biliara etc. I n absenta enzimelor, numite si biocatalizatori, scade rezistenta sistemului imunitar, organismul este mai sensibil la boli, afectiunile se vindeca mai greu si sunt accelerate procesele de imbatranire.

Digestive Enzimes - produs naturist cu enzime si extracte de plante - 1 tableta contine :
Pancreatina - 75 mg, pepsina - l7,5 mg, betaina HCl - 10 mg, diastaza - 10 mg, papaina - 5 mg, acid glutamic - 25 mg, turmeric - 37,5 mg, seminte de chimen - 75 mg, bromelaina - 12,5 mg, proteaza - 7,5 mg.


Mod de administrare: 1-3 tablete/zi, sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon cu 100 tablete.

inapoi
Acest produs poate fi comandat telefonic sau prin email.
0741.018.612
comenzi@tratamentnaturist.ro
Acest site este detinut, administrat si mentinut de biolog Iosefina Ungureanu (Inamed Consult srl), Distribuitor independent al produselor CaliVita (R) International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita (R) International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Toate drepturile rezervate
Inamed Consult SRL