0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Vital women - tratament naturist in dereglari de ciclu menstrual, frigiditate, sterilitate

Flacon 60 tablete
Pret: 80,45 RON

Suprasolicitarea si stresul cotidian poate declansa o stare de tensiune nervoasa permanenta, indispozitie, diminuarea dorintei si activitatii sexuale. Pentru o activitate sexuala sanatoasa trebuie sa existe o armonie intre trup si suflet. In aceste conditii, la femei uneori se declanseaza simptome ca: dureri premenstruale , dereglari de ciclu menstrual , frigiditate , sterilitate , menopauza la femei tinere, datorate unor cauze medicale fizice si a unor cauze psihice.

Vital Women este un produs naturist care prin substantele sale active induce confortul fizic si psihic, imbunatateste performanta sexuala la femei ( frigiditate ), are actiune benefica asupra uterului si asupra functionarii ovarelor, trateaza dereglarile de ciclu menstrual si sterilitatea, asigura un echilibru somato-functional in toate perioadele hormonale ale femei.

Vital Women contine: Damiana, radacina de Suma, radacina de Maca, extract de Guarana, radacina de Sarsaparilla, Saw Palmetto, radacina de Unicorn, Catuaba.

Damiana (Turnera difusa). Planta - substanta activa betasitosterina - are efect tonic asupra organelor sexuale, are usor efect afrodisiac, este folosita in dereglarile de ciclu menstrual si in menopauza, in tratamentul sistemului nervos: depresii, stres prelungit, surmenaj psihic.

Suma (Pfaffia paniculata). Numeroasele sale componente biologic active ii confera rol de adaptogen pentru organism si este considerata elixir de viata lunga: fortifica organele interne, calmeaza sistemul nervos - anxietate, depresii, astenie sexuala, frigiditate, trateaza tulburarile secundare ale menopauzei - in special bufeuri, este utila in diabet, hipercolesterolemie, artroza, reumatism etc.

Maca (Lepidium meyenii). Contine alcalozi, saponine, tanine si are rol de adaptogen, stimuleaza natural sistemul hormonal, regleaza nivelul enzimelor si mentine homeostazia organismului. Indicatii: libido scazut, dereglari de ciclu menstrual, simptome de menopauza - bufeuri, iritabilitate, insomnie, inflamatii pelvine - ovarite, sterilitate.

Guarana (Paullinia cupara). Datorita continutului in tanine si xantine, stimuleaza natural sistemul hormonal- in dereglari de ciclu menstrual, sterilitate, menopauza; are efect afrodisiac, prin substantele tonic nervoase care actioneaza asupra sistemului nervos central; are efect tonic neuromuscular, da energie organismului, amelioreaza performantele cognitive si oboseala psihica.

Sarsaparilla (Smilax officinalis). Este o sursa bogata in fitosteroli si saponine care faciliteaza productia de hormoni. Are efect benefic pentru organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta, are efect afrodisiac, creste apetitul sexual, libidoul, este folosita cu succes in atenuarea simptomelor secundare ale menopauzei.

Saw Palmetto, palmier pitic, folosit de amerindieni pentru confortul sexual atat la femei, cat si la barbati. Contine fitosteroli care regleaza hormonii din organism si au efect antiinflamator pelvin - ovarite si trateaza disfunctiile sexuale.

Unicorn (Aletris farinosa). Contine saponina cu efect estrogen, o substanta care intareste uterul si favorizeaza in bine starea psihica a femeilor in diferite perioade hormonale. Are efecte antispasmodice, antiinflamatorii si tonice. Indicatii : dureri premenstruale, dereglari de ciclu menstrual, menopauza.

Catuaba (Juniperus brasiliensis). Tonic al sistemului nervos central, este un bun afrodisiac si este folosita ca tratament naturist in: frigiditate, nervozitate, neurastenie, memorie slabita.

Toate aceste plante au efect sinergic si eficient - ca tratament naturist - in dereglari de ciclu menstrual, frigiditate si sterilitate la femei.

Mod de administrare: 3 tablete pe zi, pe termen lung, 3-6 luni.
Prezentare: flacon cu 60 tablete.

inapoi la extracte din plante

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro