0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Bee Power Royal Jelly - produs naturist cu concentrat de laptisor de matca

Flacon 50 tablete
Pret: 42,91 RON

Laptisor de matca - Este produs de glandele salivare ale albinelor tinere pentru digestia partiala a polenului si nectarului si cu care este hranita regina stupului. Datorita bogatiei laptisorului de matca in substante nutritive, regina stupului traieste peste 5 ani, pe cand albinele lucratoare au o durata de viata de doar 2-4 luni.

Laptisorul de matca contine o concentratie mare de glucide - glucoza si fructoza, lipide - acizi grasi esentiali, proteine, aminoacizi esentiali si neesentiali - izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan, valina, alanina, arginina, acid aspartic, acid glutamic, glicina, histidina, prolina, serina, taurina, tirozina; vitamine - toate vitaminele din grupul B, vitaminele A, C, D si E; substante minerale si oligoelemente - calciu, cupru, fier, mangan, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu, cupru; un factor antibiotic si substante antivirale. Laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina - hormon si neurotransmitator - prezenta in cantitate foarte mare.

Bee Power Royal Jelly - produs naturist - 1 capsula contine: concentrat de laptisor de matca (echivalent cu 150 mg laptisor de matca) - 50 mg.

Compozitia bogata in substante vitale explica efectele benefice constatate la oameni dupa un tratament naturist cu Royal Jelly si care este un excelent revigorant al organismului indiferent de varsta (copii, adulti si persoane in varsta), are rol nutritiv energetic si metabolic, stimulant, tonifiant si euforizant, stimuleaza energia vitala, mareste vitalitatea in general, stimuleaza apetitul - in anorexie, creste si mentine integritatea morfo-functionala a organismului, favorizeaza oxigenarea tesuturilor, ajuta in procesul de crestere si dezvoltare la copii, previne procesul de imbatranire prematura, este foarte util in perioada postoperatorie si de convalescenta, in anemie, are efect regenerator pentru piele - in dermatite, eczeme, psoriazis, ajuta la cresterea si regenerarea parului (caderea si incaruntirea parului) si a unghiilor (unghii moi, friabile).

Sistem nervos: Laptisorul de matca hraneste celulele nervoase, are efect protector si regenerator al sistemului nervos, este considerat o substanta adaptogena - adaptarea la stimuli externi si la un stil de viata activ, antreneaza starea de bine, combate oboseala psihica si intelectuala, stimuleaza rezistenta psihica la stres, asigura un somn natural si regenerator, este activ asupra stabilitatii psihice, de aceea este indicat ca tratament naturist in: surmenaj intelectual, depresie, anxietate, iritabilitate, neurastenie, memorie deficitara.

Sistem imunitar: Royal Jelly, mai ales prin componentele sale lipidice, proteice si a substantelor antibiotice antibacteriene si antivirale, are actiune imunostimulanta - in imunitate deficitara, favorizeaza formarea de limfocite T si interleukine, mareste capacitatea de aparare in infectii si viroze.

Boli hepatice si pancreatice: Laptisorul de matca ca biostimulator, energizant si vitaminizant, hraneste celulele hepatice si pancreatice, fiind extrem de util in hepatita acuta si cronica, ciroza hepatica, pancreatita.

Boli bronho-pulmonare: Royal Jelly are efect terapeutic excelent in bronsita, astm bronsic, tuberculoza (in faza de vindecare).

Boli osteoarticulare: Laptisorul de matca este foarte bogat in vitamina D si calciu, calmeaza durerile, are efect antiinflamator si este indicat ca tratament naturist in: demineralizare osoasa, rahitism la copii, osteoporoza, fracturi, artrita, artroza, coxartroza, guta.

Boli digestive: Laptisorul de matca scade nivelul aciditatii gastrice, are efect regenerator pentru mucoasa tractului digestiv si are indicatii in: in gastrita, ulcer gastric si duodenal.

Boli endocrine: Royal Jelly previne si reduce efectele secundare din menopauza - bufeuri, depresie, iritabilitate, osteoporoza, boli cardiovasculare - angina pectorala, ateroscleroza, hipertensiune arteriala; are actiune estrogenica si este folosit in mod traditional ca tratament naturist in dereglari de ciclu menstrual, insuficienta ovariana si infertilitate la femei.

Boli cardiovasculare: Laptisorul de matca scade nivelul de colesterol si trigliceride din sange - hipercolesterolemie, scade tensiunea arteriala - hipertensiune arteriala si astfel reduce riscul de ateroscleroza, angina pectorala si infarct miocardic.

Sportivi: Laptisorul de matca fortifiaza si regenereaza organismul, hraneste celulele nervoase si musculare, creste rezistenta musculara la eforturi fizice intense, previne crampele musculare.

Bee Power Royal Jelly are indicatii ca tratament naturist in: anemie, anorexie, oboseala fizica si psihica, crestere si dezvoltare la copii, imbatranire prematura, convalescenta, dermatite, eczeme, psoriazis, caderea si incaruntirea parului, unghii moi si friabile, depresie, anxietate, iritabilitate, neurastenie, memorie deficitara, imunitate scazuta, hepatita acuta, hepatita cronica, ciroza hepatica, pancreatita, bronsita, astm bronsic, tuberculoza in faza de vindecare, demineralizare osoasa, rahitism la copii, osteoporoza, fracturi, artrita, artroza, coxartroza, guta, gastrita, ulcer gastric, ulcer duodenal, menopauza, dereglari de ciclu menstrual, insuficienta ovariana, infertilitate la femei, hipercolesterolemie, trigliceride crescute in sange, hipertensiune arteriala, sportivi, eforturi fizice intense, crampe musculare .

Atentie!
Avand in vedere ca Bee Power Royal Jelly este produs din diferite polenuri, miere si secretia glandelor salivare ale albinelor poate fi alergizant pentru unele persoane de aceea, la aparitia reactiilor adverse se inceteaza consumul.

Mod de administrare: 3-6 capsule/zi sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon cu 50 capsule.

inapoi la extracte din plante

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro