0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Cholestone - produs naturist pentru scaderea colesterolului si a trigliceridelor

Flacon 90 tablete
Pret: 73,11 RON

Din cauza alimentatiei necorespunzatoare (hrana bogata in grasimi animale, scazuta in fibre vegetale si antioxidanti) si a predispozitiei genetice, 85% din populatie prezinta hipercolesterolemie.

Depunerile lente si neobservate ale colesterolului pe peretii vaselor sanguine duc la ateroscleroza, hipertensiune arteriala, tahicardie, cardiopatie ischemica, angina pectorala si cresc riscul de infarct miocardic.

Din aceste considerente hipercolesterolemia poate fi considerata ca primul pas spre aparitia bolilor cardiovasculare.

Cholestone - produs naturist - 1 tableta contine: Ulei din seminte de in - 200 mg, pectina din mar - 200 mg, usturoi - 100 mg, vitamina C - 60 mg, vitamina E - 10 mg, crom - 50 mcg, lecitina - 100 mg.

Ulei din seminte de in: Contine o concentratie mare de acid linoleic si acid linolenic care intervin in procesele metabolice, scad nivelul LDL"colesterol rau" si cresc nivelul LDL"colesterol bun". Acidul linoleic este inclus in compozitia membranelor celulare si ajuta la buna lor functionare, contribuie la stabilitatea hematiilor, la fluidizarea sangelui si la prevenirea afectiunilor cardio-vasculare: hipercolesterolemie, trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, infarct miocardic.

Pectina din mar: Pectina din mar intervine in metabolismul lipidic, reduce nivelul sanguin al lipidelor in hipercolesterolemie si trigliceride crescute. Fibrele vegetale din mar au capacitatea de a lega colesterolul, curata tractul digestiv si reduc sinteza de colesterol si trigliceride la nivel hepatic. Pectina, alaturi de alte fibre amelioreaza activitatea colonului si asigura mentinerea florei bacteriene la acest nivel. Induce senzatie de satietate si prin aceasta reduce aportul de alimente.

Usturoi: Principalele principii biologic active ale usturoiului sunt ajoenele si alicina care au proprietati puternice de protectie cardio-vasculara, normalizeaza metabolismul lipidic, reduc nivelul lipidelor din sange - scad LDL"colesterol rau" si trigliceridele raspunzatoare de formarea ateroamelor, impiedica formarea de depozite de grasime pe peretii arteriali si sporeste cantitatea de HDL"colesterol bun" cu efect protector fata de ateroscleroza. Favorizeaza dilatarea arterelor periferice, cerebrale, miocardice si retiniene si au efect hipotensiv, combat tahicardia si spasmele arterelor coronare, intineresc arterele si previn formarea de leziuni. Reduc vascozitatea sanguina, asigura fluidizarea sangelui si o oxigenare mai buna a muschiului cardiac, au actiune anticoagulanta, previn formarea cheagurilor si a trombozei arteriale, sunt fibrinolitice - dizolva fibrina care, alaturi de trombocite, ia parte la coagulare. Usturoiul are efecte extraordinare ca tratament naturist in afectiuni cardiovasculare: hipercolesterolemie, trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, retinopatie, tahicardie, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic.

Vitamina C si vitamina E sunt cei mai importanti antioxidanti din organismul uman. Vitamina C este un antioxidant hidrosolubil, iar vitamina E, liposolubil si astfel se depoziteaza in organism. In cazul stresului oxidativ vitamina C este prima care actioneaza impotriva oxidarii HDL, scazand cantitatea de vitamina E oxidativa si astfel, poate proteja rezervele de vitamina E din organism.

Crom: Intervine in reglarea nivelului de lipide din sange. Participa la transportul si arderea lipidelor - prin interventia enzimelor - cu eliberare de energie. Scade nivelul colesterolemiei totale - LDL"colesterol rau" si trigliceride si creste nivelul HDL"colesterol bun".

Lecitina: Este un produs natural care regleaza numeroase functii ale organismului, printre care previne si trateaza hipercolesterolemia, una din cauzele bolilor cardiovasculare. Lecitina are un rol major in metabolismul lipidic la nivel hepatic, favorizand formarea de HDL"colesterol bun" si scaderea LDL"colesterol rau". Cand alimentatia este bogata in grasimi dificil de digerat, lecitina permite emulsifierea acestora prin fosfolipidele sale, lecitina fiind totodata o sursa de lipide nesaturate benefice, pentru a asigura un echilibru lipidic sanguin. Lecitina este un emulsifiant natural care limiteaza depunerile de colesterol pe peretii arterelor, solubilizeaza grasimile si colesterolul si impiedica solidificarea acestora in placi arteriale, protejeaza inima, stimuleaza functia hepatica favorizand secretia biliara si impiedicand formarea calculilor biliari. Lecitina are indicatii ca tratament naturist in protectia sistemului cardiovascular: hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, accident vascular cerebral, angina pectorala, aritmie cardiaca, infarct miocardic, varice, tromboflebita, ulcer varicos, hemoroizi, steatoza hepatica (ficat gras), litiaza biliara colesterolica.

Cholestone - este foarte eficient ca tratament naturist in: hipercolesterolemie, trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, retinopatie, accident vascular cerebral, angina pectorala, tahicardie, aritmie cardiaca, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, steatoza hepatica - ficat gras, litiaza biliara colesterolica, varice, ulcer varicos, hemoroizi.

Mod de administrare: 3x1 tablete/zi.
Prezentare: flacon cu 90 tablete.

inapoi la suplimente alimentare

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro