0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Panax Ginseng - produs naturist cu ginseng sau "radacina vietii"

Flacon 100 tablete
Pret: 60,39 RON

Ginsengul este o planta originara din Asia de nord-est, iar radacina sa are proprietati farmaceutice importante.

In medicina traditionala chineza se folosea inca de acum 5000 de ani si este denumit " radacina vietii " sau " copacul vietii indelungate " . Numele de Panax ii vine de la Pan - "tot" si Akos - "a lupta". Panax din franceza - "panace"- remediu universal.

In Coreea este cultivat si denumit "insam" sau "radacina in forma de om" pentru ca radacina sa are alura antropomorfa - un trunchi cu doua brate si doua picioare. Chinezii il denumesc rinsham - "om" si sheng - "esenta".

Compozitie: ginsengul este foarte bogat in vitamine, minerale, glucide, lipide, aminoacizi esentiali, uleiuri eterice, steroli, enzime, saponine, biotina, antioxidanti, ginsenozide - substante cu actiune biologic activa si efect terapeutic complex.

Panax Ginseng - produs naturist - 1 tableta contine - Ginseng coreean - 500 mg.

Panax ginseng este un adaptogen, ajuta organismul sa se adapteze la schimbarile de mediu si la stres, sustine vigoarea fizica si induce rezistenta psihica, restabileste capacitatea de munca fizica si intelectuala. Este foarte eficient in convalescenta, restabileste functiile si metabolismele organismului, dezintoxica organismul, incetineste procesul de imbatranire, amelioreaza sanatatea in general si induce longevitate. Consumul de ginseng este util pentru toata lumea indiferent de varsta si sex.

Sistem nervos: Panax Ginseng stimuleaza sistemul nervos central si activitatea cerebrala, mareste nivelul de dopamina si este util in eforturi intelectuale mari (pregatire examene), memorie deficitara, oboseala psihica, depresie, anxietate.

Sistem cardiovascular: Ginsengul scade nivelul colesterolului sanguin, normalizeaza tensiunea arteriala, inhiba agregarea plachetara si impiedica formarea de trombi vasculari, este un tonic cardiac, stabilizeaza frecventa cardiaca si este foarte util ca tratament naturist in hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, insuficienta cardiaca. Pierderea memoriei poate fi si o consecinta a congestiei cerebrale - dementa vasculara - afectiune in care, un tratament naturist cu ginseng mareste capacitatea de memorare.

Sistem imun: Ginsengul este un bun imunostimulant, previne aparitia cancerului, a infectiilor in general si este foarte util in imunitate deficitara a organismului.

Dereglari hormonale: Panax Ginseng regleaza activitatea glandelor endocrine, are efect afrodiziac, mareste activitatea sexuala si este foarte util in impotenta sexuala la barbati - tulburari de erectie si ejaculare si frigiditate la femei.

Diabet: Ginsengul este un hipoglicemiant usor, regleaza nivelul glicemiei in diabetde tip 2, mareste toleranta tesuturilor la glucoza, trateaza disfunctia erectila - impotenta - la barbatii cu diabet.

Menopauza: Un tratament naturist cu ginseng reduce simptomele din sindromul de prememopauza si postmenopauza - bufeuri, anxietate, depresie, iritabilitate, oboseala, insomnie.

Sistem articular: Panax Ginseng este folosit ca tratament naturist eficient - cu efect antialgic - in artrita, artroza, reumatism, dureri reumatismale.

Aparat respirator: In astm bronsic ginseng amelioreaza simptomele prin relaxare musculara.

Sportivi si activitate fizica intensa: Ginsengul mareste randamentul fizic si intelectual, stimuleaza rezistenta la stres si oboseala, mareste capacitatea de absorbtie a oxigenului, mareste forta musculara, are actiune anabolica - stimuleaza ADN si ARN si sinteza de proteine in tesuturi.

Tratament naturist cu Panax Ginseng

Stres, depresie, anxietate, memorie deficitara, oboseala psihica si fizica, convalescenta, hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, cardiopatie ischemica, insuficienta cardiaca, imunitate deficitara, diabet de tip 2, impotenta sexuala la barbati - tulburari de erectie, frigiditate la femei, menopauza (bufeuri, depresie, iritabilitate, insomnie), artrita, artroza, reumatism, dureri reumatismale, astm bronsic, sportivi, activitate fizica intensa.

Atentie!
Desi ginsengul nu este un medicament, pacientii care sufera de hipertensiune arteriala si afectiuni cardiace trebuie sa isi consulte medicul cu privire la adminstrarea simultana a ginseng-ului si a medicatiei lor de baza. Dozele scazute de ginseng pot creste tensiunea arteriala, iar dozele crescute pot scadea tensiunea arteriala.

Mod de administrare: 1-2 tablete/zi, sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon cu 100 tablete.

inapoi la extracte din plante

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro