0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Virago

Flacon 90 tablete
Pret: 120,56 RON

Produsul naturist Virago este o combinatie de extracte naturale de cea mai buna calitate din plantele Gheara pisicii(Una de Gato sau Cat`s claw), Echinacea (purpurea si angustifolia), Pau D`Arco, frunze de maslin, cu adaos de lizina si zinc.

Sistemul imunologic este unul dintre cele mai importante sisteme din organism, cand functioneaza normal, ne poate apara de agresiunile externe - virusi, bacterii, paraziti, dar si de cele interne - celule distruse din organism care nu mai sunt recunoscute ca " proprii" organismului.

Cat`s claw - gheara pisicii - originara din padurile tropicale ale Americii de Sud, are o traditie indelungata in medicina populara. Contine numeroase substante biologic active cu actiuni benefice in: cancer, hipertensiune arteriala, tromboza vasculara, artrita, reumatism, herpes, depresii, astm bronsic, ulcer gastric, diabet, convalescenta etc. (planta este descrisa in detaliu la produsul Immunaid).

Echinacea - se pare ca foloseste ca planta de leac pentru mai multe boli decat orice alta planta. Indienii o cunosteau de veacuri, insa in scop curativ a fost folosita de catre medici abia din 1987 in America. Un numar mare de lucrari stiintifice recunosc contributia plantei la stimularea sistemului imunitar, datorita continutului bogat in polizaharide , fitosteroli, vitamina C, uleiuri eterice volatile etc.

Prin continutul sau, Echinacea ajuta la activarea macrofagelor - elemente cheie ale sistemului imun, care distrug celulele canceroase, bacteriile, virusii si alti agenti patogeni. Are efect antiviral, mai ales asupra virusului herpetic (herpes) si virusului gripal (gripa); din aceeasi familie cu virusul herpetic (Herpex simplex) , face parte si virusul Varicella, care declanseaza varicela in copilarie; dupa perioada de infectare, ramane in organism sub forma latenta, in celulele nervoase medulare si cand organismul este slabit imunitar, declanseaza boala zona-zoster, foarte urata si dureroasa (cu vezicule si ulceratii).

Pau D`Arco - Tabebuia impetigosa - Lapacho, este un arbore originar din padurile Americii de Sud. Indienii incasi l-au utilizat de secole in tratamentul cancerului si in multe alte boli.

Compozitie:

  • vitamine, minerale si oligoelemente;
  • lapachol si xiloidina, doua substante cu rol antibiotic si antiinflamator lapacholul este principalul pricipiu activ cu rol anticancerigen);
  • tanine, flavonoizi, cumarina fluidifiant sanguin);
  • xiloidine, cu rol antibacterian si antiviral.

Numeroasele cercetari medicale au confirmat indicatiile terapeutice ale Pau D`Arco: stimularea sistemului imun, cancer, eliminarea radicalilor liberi, diminuarea durerilor si inflamatiilor din reumatism si artrite, anemie, boala Hodgkin, boala Parkinson, ateroscleroza, gastrita, ulcer, cistita, prostatita, eczeme, pso riazis, viroze, bacterioze, parazitoze etc.

Maslinul - "copacul vietii", de la care se folosesc frunzele. Acestea contin multi fitonutrienti precum polifenoli, flavonoide,flavonoli, carotenoide etc. datorita carora au efecte antioxidante asupra unor agenti carcinogeni, de combatere a febrei, a oboselii cronice, de energizare a organismului si de incetinire a imbatranirii.

Lizina - impiedica inmultirea virusului herpetic, prin fixarea sa in locul argininei (aminoacid necesar inmultirii acestui virus).

Zincul - este indispensabil pentru buna functionare a sistemului imun.

Mod de administrare: 3 x 1 capsule pe zi, sau conform prescriptiilor medicului.
Prezentare: flacon cu 90 tablete.

inapoi la extracte din plante

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro