0741.018.612 comenzi@tratamentnaturist.ro

Shark aid - produs naturist - cartilaj de rechin macinat, puritate 100%

Flacon 90 tablete
Pret: 126,28 RON

Cercetatorii sunt interesati de foarte mult timp de rechini, datorita vitalitatii si rezistentei lor la boli. Sunt animale care au aparut inaintea dinozaurilor, le-au supravietuit, au o evolutie de 400 milioane de ani si sunt considerati "fosile vii".

Scheletul lor este format numai din cartilaje, nu au oase si deci nu au maduva osoasa, care la alte animale are un rol cheie in dezvoltarea sistemului imun. Cu toate acestea, s-a dovedit ca au sistem imunitar foarte puternic si eficient, nu fac tumori, ranile se vindeca foarte repede.

Cartilajul de rechin - Shark Aid - este folosit ca tratament naturist in multe afectiuni: imunitate deficitara, cancer de diferite forme, boli degenerative ale oaselor si cartilajelor - artrita, artroza, reumatism, osteoporoza; enterite - inflamatii ale mucoaselor intestinale, sindrom de colon iritabil; retinopatie diabetica, psoriazis, acnee, menopauza etc.

Continut: calciu, fosfor, un nivel ridicat de mucopolizaharide - glucozaminsulfat si condroitinsulfat, 6-7 proteine cu rol in inhibarea vaselor de sange ale tumorilor, colagen.

Imunitate:prin mucopolizaharide are efect de stimulare a imunitatii, a productiei de anticorpi si de regenerare a leucocitelor.

In bolile autoimune este indicat ca modulator al imunitatii.

Cancer: Cartilajul de rechin este un adjuvant important ca tratament naturist al tumorilor maligne si are efect inhibitor major asupra unui spectru larg de cancere. Cu ocazia formarii unei tumori, are loc angiogeneza, neovascularizatia: "angio"- vas de sange si "genesis"- formare. Reteaua sanguina a unei tumori este mai fragila decat o retea sanguina normala, de aceea , proteinele din cartilajul de rechin stopeaza formarea de noi vase si conduce la necroza tumorii, aceasta nemaifiind alimentata cu sange si deci cu nutrienti, isi stopeaza dezvoltarea si se distruge. Prin inhibitia angiogenezei, cartilajul de rechin previne formarea de metastaze a tumorii. O tumoare canceroasa este un tesut format din celule care se dezvolta anarhic si accelerat si se poate propaga prin sange si limfa in alte regiuni ale corpului prin metastaze.

Boli osteo-articulare: In aceste afectiuni are loc o hipervascularizatie care favorizeaza distrugerea cartilajelor si articulatiilor. Cartilajul de rechin - prin mucopolizaharidele sale - participa la regenerarea cartilajelor, reduce inflamatia, durerea, reda mobilitatea articulatiilor si inhiba vasularizatia locala in artrita, artroza, reumatism. Mucopolizaharidele sunt lubrifianti naturali ai articulatiilor: colagen, acizi aminati, glucozaminsulfat, condroitinsulfat.

In osteoporoza: ajuta prin continutul sau ridicat de calciu si fosfor.

Retinopatia diabetica: ca imunomodulant si antiinflamator, dimineaza durerile, tulburarile de vedere se calmeaza, iar simptomele nu reapar.

Psoriazis, eczeme, acnee: un tratament naturist cu cartilaj de rechin este foarte util, simptomele se diminueaza si uneori dispar rapid.

Astm bronsic: cartilajul de rechin stimuleaza imunitatea generala a organismului, dar si cea pulmonara si are efect antiinflamator puternic pentru bronhii.

Menopauza: un produs naturist cu cartilaj de rechin este o sursa naturala de proteine, carbohidrati si minerale necesare organismului, de aceea este recomandat femeilor aflate la menopauza.

Sportivi: contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare, are efect pozitiv asupra fiziologiei cartilajelor si articulatiilor.

Atentie!
Se interzice categoric administrarea cartilajului de rechin la gravide, la cei care au suferit fracturi osoase sau infarct miocardic. Utilizarea lui se recomanda doar dupa 5-6 saptamani de la accident sau de la interventiile chirurgicale.

Shark Aid - 1 tableta contine 750 mg cartilaj uscat de rechin, puritate 100%

Mod de administrare: 3x2 tablete/zi, sau conform recomandarilor.
Prezentare: flacon cu 90 tablete si flacon cu 360 tablete.

inapoi la extracte din plante

Produsele naturiste pot fi comandate prin:
  • formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor
  • telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu
  • prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Aparatul de biorezonanta (biofeedback)

Masoara un spectru foarte larg de reactii electrice si electromagnetice ale organismului viu , fiind extrem de sensibil la cele mai mici semne incipiente ale...

vezi detalii

Pentru informatii legate de produse, comenzi si detalii, va rugam sa ne contactati!

Biolog Iosefina Ungureanu
Mobil: 0741.018.612
E-mail: comenzi@tratamentnaturist.ro